Køb domæne online

0

Det bliver mere og mere normalt, at eje en hjemmeside i dagens Danmark, og derfor er antallet af solgte domæner også stødt stigende. Rigtig mange mennesker har efterhånden et domæne, som du bruger til det eller andet som giver god mening for dem. Grunden til dette er blandt andet, at det efterhånden ikke koster særlig meget at have et domænenavn.

 

På mange internationale domænenavne kan man typisk finde tilbud, hvor de koster ned til bare $1-2 det første år, og det må man sige er en rigtig god pris! Efterfølgende stiger prisen så til omkring de $10, som er gennemsnitsprisen for langt de fleste domæner.

 

I Danmark koster et domæne 45 kroner inkl. moms om året, hvilket er en pris som for de fleste mennesker er lige til at overkomme. Der er ingen grænser for, hvor mange domænenavne du kan købe, så det er kun din pengepung der er the limit her. Læs mere om Køb domæne her, og bliv klogere på det hele! Så det er altså så billigt, at man ikke behøves ud og tage et lån, som du f.eks. kan finde en oversigt over på www.prestamo.dk

 

Faktisk, er det sådan at du ikke køber et .dk domæne, men du faktisk lejer det. DK-Hostmaster er firmaet som står for alle .dk domæner, og de ejer dem derfor også, så man lejer sig altså ind på et domæne på mellem 1-5 år af gangen, man har dog altid forkøbsret når man skal fornye sit domæne, så man ikke risikere at miste det pga. en anden var foran dig i køen.

 

Hvad kan jeg bruge et domæne til?

Du kan bruge et domæne til rigtig mange ting, så det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser for, hvad du egentligt kan bruge det til. Der er ingen regler for, at man f.eks. ikke må have pornografi på dem eller lign. så der er altså fritslag.


Langt de fleste mennesker bruger dem dog til enten at have deres firmahjemmeside, blog eller måske bare en hjemmeside om deres familie liggende på nettet. Udover det er det selvfølgelig også muligt at have en webshop, og ja, du kan egentligt have alt liggende på dem! Der er altså ikke rigtig nogle grænser for, hvad du kan tillade dig og have på, og hvad du ikke kan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.