Hvem skal med på ferie?

0

Så er beslutningen endelig taget! Jeg sælger ud af sagerne og tager ud og rejser! Jeg har den senere tid gået og overvejet, hvad der skal til, for at jeg får en godt og lykkeligt liv, og jeg er helt overbevist om, at en af tingene jeg skal have opfyldt, er at opleve en masse. Det kan man naturligvis gøre på mange måder, men det som jeg gerne vil nå, er at komme ud og opleve verden. Jeg har altid været glad for at rejse, og nu gør jeg endelig noget alvorligt ved det. Jeg har blandt andet rodet mig ud i privat salg af bil, salg af hus og sågar de fleste af mine møbler. Der er ingen tvivl om, at det her er seriøst! Nu skal der handles, og jeg skal ud og se verden, før det er for sent! Jeg vil godt indrømme, at jeg har været meget glad for min bil, så privat salg af bil var klart noget af det sværeste for mig. Andre er meget tæt knyttet til deres bolig eller ting i hjemmet, men med mig var det mere afskaffelsen af bil, der var svær. Men hvad søren, nu skal jeg ud bruge pengene på oplevelser, nye mennesker og smukke omgivelser!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.