Barcelona bliver et af de populæreste feriemål i 2014

0

Der er ingen tvivl om, at den spanske by Barcelona bliver en af de mest populære feriemål her i 2014. Byen har i mange årrækker været en af danskernes foretrukne storbyferiedestinationer, men i år skulle byen eftersigende blive endnu mere populær at besøge.

Den stigende popularitet skyldes især det faktum, at Barcelona både kan tilbyde bade- og storbyferie. Byen indeholder både noget, der får dig helt ned i tempo i form af gode restauranter og lækre strande samtidig med, at den kan tilbyde dig nogle meget unikke og kulturelle oplevelser i form af bl.a. La Sagrada Familia og Parc Guell.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan tilbringe din ferie i Barca.

Sådan får du succes med din ferie i Barcelona

Barcelona er en stor by med en masse forskellige seværdigheder. Derfor kan det godt virke lidt uoverskuelig, når du skal i gang med at planlægge, hvad du vil se og hvad du ikke vil se.

Barcelona-Guide.dk kan du læse om en masse seværdigheder. Alle artiklerne på hjemmesiden er skrevet af en privat person, der deler ud af sine rejsetips i Barcelona. Derfor kan du med fordel gøre brug af hjemmesiden, hvis du mangler lidt inspiration til, hvordan du skal gribe din rejse an.

Husk at nyde stranden imens du er der. Barcelona har uden tvivl en af verdens bedste og mest indbydende strande. Forholdene er helt i top, så det behøver du bestemt ikke at frygte for.

Og hvis du bliver tørstig efter en øl eller sulten efter noget paella, så ligger der en masse restauranter få meter væk fra strandpromenaden. Så der er ikke plads til nogen undskyldninger for ikke at besøge stranden.

Har du overvejet en fodboldrejse med hele familien?

Som du nok allerede er bekendt med, så har Barcelona et af verdens bedste fodboldhold – nemlig F.C. Barcelona. Og dette verdensklasse mandskab har du mulighed for at se på Camp Nou, hvis du vælger at tage på en fodboldrejse til Barcelona.

Det kan godt være lidt besværligt at bestille kampbilletter, flybilletter og hotel på én gang. Hvis du gerne vil have et par gode råd om bestillinger og læse en guide om fodboldrejser, så kan det anbefales at besøge følgende side: http://barcelona-guide.dk/fodboldrejse-til-barcelona/

Leave A Reply

Your email address will not be published.