Sådan – Fast ansættelse!

0

Jeg har i længere tid gået ledig efter jeg blev fyret hos min tidligere arbejdsgiver som en konsekvens af finanskrisen. Det har virkelig været et par hårde hård uden et fast job og kun en enkelt deltids ansættelse, der varede i et halvt år. Udover det har der været lange udsigter til et fast job. Jeg har virkelig kæmpet for at komme tilbage på jobmarkedet og synes jeg har prøvet at. Jeg har skrevet hundredevis-tusindvis af ansøgninger, men uden held. Enten hører man ikke noget tilbage ellers skriver de at man ikke er kommet i betragtning. Og kommer man endelig til en jobsamtale så får man en mail tilbage om at de har ansæt en anden med en bedre profil. Jeg har sågar taget relevante kurser, som min fagforening tilbød mig, for at forbedre mine chancer og min profil. Derfor var jeg heller ikke optimistisk efter min sidste jobsamtale, da jeg efterhånden er vant til afslag på afslag. Men det lykkedes! Efter at have været udenfor arbejdsmarkedet i over 2 år er jeg nu endelig blevet fastansat hos en entreprenør i en spændene stilling. Nu er lykken vendt og jeg glæder mig helt vild til at begynde på mit nye job d. 1.

Leave A Reply

Your email address will not be published.