Playstation 4 – Er den pengene værd?

Af Modernebolig.dk

Der er rigtig mange, der stiller sig selv det spørgsmål, om Playstation 4 egentlig er pengene værd? Jeg har efterhånden ejet den nye PS4 i omkring 2 måneder og har mulighed for at give min vurdering af konsollen. Prisen for konsollen er omkring 3500-4000 kr., hvilket er en del penge for de fleste. Læs resten af artiklen og find ud af, om det er en konsol du bør købe eller ej

Det første indtryk jeg fik af konsollen var, at den havde et meget stilfuldt design. På billederne kan den se lidt klodset ud, men jeg blev heldigvis positivt overrasket. Jeg er dog mest glad for designet på den nye DualShock 4 controller, som jeg synes er meget stilfuld.

Dernæst synes jeg at konsollen har nogle rigtig fede funktioner. Jeg har i mange år ejer en Playstation 3 og var derfor spændt på, hvad der adskilte den gamle Playstation 3 og den nye PS4. En af forskellene er, at Playstation 4 er integreret med de sociale medier. På den måde er det muligt at dele små spiløjeblikke, som du kan vise frem til alle dine venner og bekendte. Det er en funktion, som jeg har glædet mig til, da man har mulighed for at blære sig lidt overfor kammeraterne.

Hastigheden er også et punkt, som jeg vil fremhæve. Dengang jeg brugte min Playstation 4, blev jeg ofte irriteret over den langsomme hastighed. Det tog simpelthen for lang tid at tænde konsollen, loade et nyt spil og generelt langsomt at navigere rundt på konsollen. Det virker som om, at Sony har været opmærksom på det, for Playstation 4 væsentlig hurtigere. Det tager kun ganske kort tid at tænde PS4 og komme i gang med et spil

Jeg har allerede fået købt en hel del spil til min konsol, som jeg bruger lang tid. Jeg er ejer af FIFA 14, Assassin’s Creed IV, Tomb Raider og Call of Duty: Ghosts, som alle sammen er nogle rigtig fede spil. Det er tydeligt, at grafikken er blevet væsentligt forbedret i forhold til Playstation 4, hvilket er meget positivt. Jeg tror endda, at grafikken vil blive bedre i fremtiden, da producenterne vil blive bedre til at programmere spil, som er tilpasset til den nye konsol.

Alt i alt er det altså en konsol som jeg kan anbefale, og den er uden tvivl alle pengene værd.

Du kan læse meget mere om konsollen her: http://dk.playstation.com/ps4/