Kroen i Toscana

0

I Toscana er der det her lille sted. Det er en lille kro, og den er helt fantastisk. Den er så hyggelig, det er ren landlig idyl i italiensk stil. Jeg sad der en dag, og jeg var i tvivl om hvad jeg skulle spise.

Nu skal det lige siges, at jeg har været i Toscana mange gange, og det har været på dette sted, for lige siden jeg var der første gang, fik jeg lyst igen at tage derhen, og det skulle være det sted og ikke andre. Jeg sad og var i tvivl om hvad jeg skulle spise, da kroværten kom hen. Jeg har snakke meget med denne krovært, når jeg har været der i Toscana, for han er så flink, og det er interessant at høre hvad han har at sige, og de ting han har oplevet som krovært på en kro i Toscana.

Han spurgte mig, for jeg så lidt forvirret ud, eller forundret, og han spurgte om der var problemer. Jeg grinede lidt, og sagde, at det var nu ikke større end, at jeg ikke kunne finde ud af hvad jeg skulle spise. Jeg kunne ikke finde ud af det, for dette sted i Toscana, laver så god mad. Han lagde hånden på min skulder, og så sagde han til mig, at de lige havde fået nogle haner ind, og at hans kone glædede sig til at tilberede dem. Jeg valgte hanen, og den var utrolig. Mør, saftig, og jeg gik i køkkenet og takkede konen, og kroværten for at foreslå den.

Leave A Reply

Your email address will not be published.