Hvad skal en saftpresser kunne?

0

Denne artikel er for dig, der har overvejet eller har besluttet dig for at købe en frugtpresser. Nu skriver vi godt nok frugtpresser, men man kan også kalde det for saftpresser og juicepresser. Når man skal ud og købe en frugtpresser vil det være meget brugbart, hvis man har nogle kriterier at gå efter. Jeg har selv været ude og købe en saftpresser fornylig og ved derfor hvilke kriterier, der er de vigtigste.

  1. Mængde – Først vil det være relevant at undersøge hvor meget saft, frugtpresseren kan lave ad gangen. Nogen saftpressere kan kun lave 1 liter, mens andre kan lave 2,5 liter ad gangen. Hvis du handler på nettet, vil det oftest stå i produktbeskrivelsen. Hvis du handler i en fysisk butik, bør du spørge en ekspedient til råds.
  2. Rengøring – Hvis du har tænkt dig at bruge din frugtpresser hver dag eller flere gange om ugen, så er det vigtigt, at den er nem og hurtig at rengøre. Man mister meget hurtig lysten til at lave friskpresset juice, hvis det efterfølgende tager en evighed at rengøre maskinen. Det kan være svært at vide på forhånd, om maskinen er nem at rengøre. Derfor vil jeg anbefale, at man ser nogle af de mange tests, man kan finde på diverse hjemmesider og Youtube.
  3. Håndtering – En anden ting der er vigtig, når man skal købe en frugtpresser er, at den skal være nem at håndtere. Der er ikke noget ved at købe en maskine, der er så fancy, at man ikke kan finde ud af bruge den. Det vil i dette tilfælde være relevant at spørge venner og bekendte til råds, om de kender til saftpresser, der er nem og håndtere.
  4. Hastigheder – Rigtig mange, men bestemt ikke alle saftpressere har mere end én hastighed. Det vil oftest være muligt at vælge mellem 2 hastigheder, så man kan presse både bløde- og hårde frugter / grøntsager. Philips er hvert fald et af de mærker, hvor deres saftpressere har 2 forskellige hastigheder.
  5.  % Klumper – De fleste ønsker ikke klumper i deres friskpresset juice. Derfor bør man ikke købe den billigste af den billigste saftpresser, da saften ofte bliver ujævnt og indeholder meget frugtkød. Igen vil jeg henvise til de mange videoguides på Youtube, hvor man får et indtryk af saftens konsistens.
Leave A Reply

Your email address will not be published.