Julegaveide: Den nye Playstation 4

0

Den 29. november 2013 udkom den nye Playstation 4 i de danske butikker. Det betyder, at den nye spillekonsol kan komme med under juletræet til dette års juleaften. Der er ingen tvivl om, at Playstation 4 bliver et stort julegaveønske hos rigtig mange spilleglade danskere.

Mangler du en god julegaveide til for eksempel din søn eller kæreste, så er den nye PS4 helt klart at foretrække. Modtageren af gaven bliver uden tvivl meget glad. Dog skal du nok forvente, at din søn, kæreste eller hvem der nu måtte modtage gaven, bliver lidt fraværende det næste stykke tid på grund af de mange timer, der kan gå med at spille på den nye Playstation 4.

Vil du vide mere om den nye Playstation 4?

PS4 er en spillekonsol, der gør det meget sjovere og mere livagtigt at spille Playstation. Grafikken og systemet er blevet forbedret markant, hvilket betyder, at man som spiller kan se frem til nogle helt unikke spiloplevelser.

Derudover er PS4 blevet udstyret med en masse nye funktioner. De sociale medier er bl.a. blevet integreret med den nye Playstation. Det betyder, at du så let som ingenting kan dele dine sejre, bedrifter, scoringer, milepæle osv. med alle dine venner – eksempelvis via Facebook.

På den nye Playstation 4 bliver det også muligt at streame spil direkte via nettet. Det kommer til at fungere lidt på samme måde som Netflix fungerer på i dag, hvilket er uhyre smart. Hvis du vil læse mere om PS4, så kan du besøge Sonys officielle hjemmeside for PS4, hvor du kan finde de vigtigste oplysninger om den nye spillekonsol.

Er denne julegaveide ikke noget for dig? Hvis ikke du finder PS4 god nok som en julegaveide, så kan du overveje anden gave, men som stadig bevæger sig inden for den teknologiske verden.

Alternativet til PS4’eren kan med fordel være en Samsung Galaxy S5 – Læs mere om smartphonen her – der bliver lanceret d. 24. februar 2014 i Barcelona. Den nye telefon fra Samsung skulle eftersigende indeholde en masse nye og spændende funktioner, hvilket vil gøre den til en af de stærkeste mobiler på markedet.

Hvad kommer den til at koste?

Der er stadig ingen der ved, hvor meget Samsung Galaxy S5 egentlig kommer til at koste. Dog går der mange rygter om, at den vil ende på en ca. pris på 4-5000 kr. Hvis du gerne vil sammenligne forhandlernes forskellige priser, når den udkommer, så bør du tjekke denne hjemmeside ud: http://galaxy-s5.dk/pris

Leave A Reply

Your email address will not be published.