Arbejde i sabbatåret

0

Jeg har efter endt uddannelse på universitetet denne sommer, besluttet mig for at tage et år til udlandet og arbejde som frivillig. Først og fremmest har jeg brug for at holde en pause fra studiet, men samtidig har jeg også rigtig meget lyst til at gøre en forskel. Jeg synes de sidste mange år har handlet rigtig meget om mig selv og mine behov og jeg har en eller anden syg trang til at bevæge mig i en helt anden boldgade for en tid.

Jeg har set at det er muligt at tage til Indien som volontør, hvilket er en destinationen jeg helt generelt altid har været inspireret af og som jeg gerne vil besøge. Idet jeg lige er blevet færdiguddannet som lærer, kunne det være rigtig oplagt for mig at undervise på en skole i Indien. Jeg tror at jeg i denne forbindelse vil finde nogle rejseudbydere der kan hjælpe mig med en god rejsepakke og som har erfaringer med mennesker lige som mig, der gerne vil ud og gøre noget meningsfuldt for andre. Jeg mener personligt at alle burde bruge et sabbatår på arbejde og at ingen ville fortryde det, når først de kunne se den store forskel de ville gøre for andre mennesker. Mennesker, der virkelig har brug for ens hjælp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.