Står du og mangler et job…?

0

… og er du uddannet psykolog? Så er du en af de heldige, for der er mange jobs til dig derude. Det er ikke ligesom i andre fag, hvor ansøgerne skændes med næb og klør for bare at komme til en samtale. Og ikke alene er det psykolog job, det er oven i købet nogle spændende nogle. Der er for eksempel et job som psykolog hos Hans Knudsens Instituttet, hvor du skal arbejde med hjerneskaderehabilitering, afklaring og uddannelse, som lyder rigtig interessant, og som du kan søge, hvis blot du er uddannet og autoriseret psykolog. Der er også et job hvor du skal arbejde med PPR i Herlev kommune, hvor de er en stabsfunktion, der er knyttet til børne- og kulturforvaltningen, og det er kun 21 timer om ugen. Og dette er kun et lille udsnit af, hvad du kan finde af jobs inde for psykologifaget. Det er med andre ord lige meget, om du vil søge fuldtid eller deltid, offentligt eller privat – så er der helt sikkert noget for dig. Det er altid rart, at man kan finde lidt af hvert inde på Jobzonen, og engang imellem kigger jeg da også lige en tur forbi, bare fordi jeg er nysgerrig og vil se, hvad der mon ligger af jobs i denne måned.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.