Sko til sommer

0

Det er en god ide, altid at have et par sko stående til al slags vejr og til alle formål. Det fandt jeg ud af forleden, da jeg skulle ud og gå en lang tur i skoven. Det er sommer og jeg kan derfor ikke bruge mine forede støvler, der ellers har været mine yndlingssko på lange ture hele den sidste vinter. Men mine sandaler med hæle var heller ikke helt oplagte, på denne sommertur. Det gik derfor op for mig forleden, at jeg ikke havde et passende par sko til min gåtur. Jeg blev derfor nødt til at gå ud og købe nogle nye. Jeg tænkte, at et par sneakers var det helt oplagte valg. Jeg købte mig et par super fede vans sneakers i en model der var let og tynd i stoffet, så de heller ikke var for varme at have på. Jeg kunne også have valgt nogle sko i en lidt anden stil, men synes at jeg manglede lidt mere street wear til min skosamling. Jeg elsker at have et par sko til hvert formål og kan derfor lige så vel gå med sneakers og streetwear den ene dag, som jeg kan have spidse sko og høje hæle på den anden. Det vigtigste for mig er, at have muligheden for at vælge.

Leave A Reply

Your email address will not be published.