Få også den sidste nye teknologi med en brugt bil

Teknologien i biler har altid været “cutting edge”, og de forskellige bilproducenter rykker hele tiden grænsen for hvad der er muligt, både inden for komfort, sikkerhed, og ikke mindst hvor langt man kan kører på literen. Men selve salgskanalerne har ikke været så teknologiske som man måske kunne forvente, det har i mange år været hos den lokale bilforhandler man skulle gøre sit køb når man skulle have bil, selv med internettets fremtog, skete der ikke det store. Men i de senere år er der opstået en helt ny måde som gavner både køber og sælger, nu er det muligt at handle online på www.autocom.dk, som er for bilauktioner, og dette giver nogle helt nye muligheder for at købe brugte biler. Hos Autocom skærer de mellemledet væk (forhandleren), samtidig bliver bilen solgt hurtigt og nemt, da de er Danmarks største indenfor bilauktioner. Dette gør, at der både sidder privatfolk, men også over 4000 autoriseret forhandlere som byder, og jo større efterspørgsel betyder højere pris. Så med din bil på Autocom.dk, kan du bruge din tid på noget andet, mens bilen bliver solgt.