Hvordan sover jeg behageligt i et telt?

Hvis du har været spejder, eller hvis af andre årsager har sovet i telt, for eksempel været på festivaler eller andet, så ved du med sikkerhed, at komforten når du sover er yderst vigtig. Det nytter praktisk talt ikke noget at have en rigtig god sovepose, hvis du eksempelvis ikke har et ordentligt underlag. Et godt bud på en behagelig ‘seng’ i teltet, er en luftmadras, for med denne sover du blødt og behageligt, selvom du ikke ligger hjemme under dynen. En luftmadras kan pumpes hårdt eller blødt, så du kan justere den efter, hvad du bedst kan lide. I modsætningen til et fladt liggeunderlag, får du en hel nats søvn på den bedst tænkelige måde. Der er naturligvis også folk, som ikke prioriterer underlaget højt, men hvis du har din ryg kært og ikke vil være stiv i hele kroppen dagen efter, så bør du se nærmere på luftmadrasserne på Campz’s site lige her: Luftmadras | Stort udvalg af luftmadrasser – dobbelt luftmadras også!

Her kan du få enkelt såvel som dobbelt luftmadrasser og i flere forskellige mærker, blandt andre de populære Coleman, Intext og Outwell, som der endda er gode priser på lige i øjeblikket.