En madplan der virker for børn

Som aktiv far ved hvor vigtigt det er for mine børn at få den helt rigtige oplevelse i maden, børn er ikke kræsende fra start, det er os forældre der giver dem dårlige vaner.

Og skulle maden være svaret på hvorfor de ikke får nok at spise så er det vores skyld.

Der er mange grunde til hvorfor du skal lave en madplan, dette kan skyldes at du ikke har styr på dine råvare, mange har det med at tro at de får de rigtige proteiner i deres mad, og ender med at spise helt forkert.

Selv den bedste der mener han eller hun har styr på madplanen, kan bruge de råd her, vi håber du får muligheden gennem Hverdagogfamilie.dk at sammensætte en madplan der holder selv når vi ikke udgiver nye opskrifter.

At sammensætte en madplan som forløber over en uge behøver ikke være noget problem, der findes mange steder på nettet der har disse muligheder ganske gratis, og det er også dem vi anbefaler at i bruger.

På hverdagogfamilie.dk giver vi jer i vores kogebog en nem og hurtig måde at sammensætte din yndlingsretter, vi har skrevet mange artikler og gode madopskrifter som du gratis kan bruge.

En god start når du skal handle ind er også det mange glemmer nemt kan være med til at forvirre ens madplan, starter du med at kigge i dit køleskab og ser hvilke råvare du har og derigennem sammensætte en madplan, så bliver der ikke meget kreativt at lave, det er bedst at starte fra bunden og sige hvilke retter du ønsker og kan lide, hvilke råvare der skal i opdager du så senere.

For ikke at ende med mad du bare skal stride ud, så skal du påregne en madplan ud fra en tallerkenmodel som vi også har skrevet om under motion, vi forklare her hvorfor det er vigtigt at opdele de forskellige råvare samt kødet op i procenter.

Du kan læse alt helt gratis på Hverdagogfamilie.dk og se alle vores opskrifter på gode nemme retter som vi anbefaler under Kogebogen. Velkommen til en side med gratis glæder.

Vi opdater hjemmesiden hver eneste dag og skriver konstant nyt på hjemmesiden, vi håber du som bruger vil anbefale siden til dine venner så du ikke er ene om alt det gratis vi arbejder med.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.