Bærbare computere erstatter brugen af stationære

0

Brugen af bærbare computere bliver mere og mere udbredt. I takt med at den elektroniske udvikling stormer frem og de fleste institutioner bliver online, således bliver vi også selv mere og mere forbundne til verden omkring os.

De fleste moderne mennesker ejer efterhånden en eller anden form for trådløs computer, hvad enten det er i form af en tablet, en smart phone eller en bærbar computer.  Fordelen ved en bærbar computer, uanset hvilken slags det er, er netop at den nemt kan tages med overalt. Omvendt rasler salget af stationære computer ned, og dette er en udvikling der ifølge politikken ikke ser ud til at ændre sig. Tværtimod vil salget af stationære computer på globalt plan højst sandsynligt blive ved med at falde. Computergiganten Intel har indset dette, hvilket betyder, at de vil stoppe produktionen af bundkort til stationære computer indenfor de næste 3 år.

Men når nu vi er så begejstrerede for den bærbare slags computere, må man også antage at behovet for at fragte sin computer rundt trygt og godt stiger? I dag benytter mange mennesker sig derfor af et såkaldt computer sleeve, der er en slags beskyttelsestaske til computere, der er tyndere, lettere og mere enkle end de traditionelle computertasker. Grunden til at man kan nøjes med et computer sleeve er den, at bærbare computere efterhånden er blevet så kompakte, at de passer ned i almindelige tasker og man derfor ikke behøver at udstyre sig med de store og klodsede computertasker. Der findes rigtigt mange computer sleeves på markedet, og en del virksomheder producerer efterhånden også sleeves.

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.