Prøv en Angulus vinterstøvle

0

I Danmark har vi god tradition for at give vores børn sundt fodtøj. Vi bruger gerne mange penge på børneskoene og sparer hellere lidt på tøjbudgettet. Den dyreste ‘skopost’ er uden tvivl vinterstøvlerne. Det kan dog betale sig at punge ud for et par Angulus vinterstøvler.

Mange ender med at vælge et par lædervinterstøvler og det behøver bestemt ikke at være et upraktisk valg. Angulus laver for eksempel lækre lædervinterstøvler med TEX-mebran. Membranen sørger for at lade fødderne ånde, men afviser samtidig slud og sne.

Et par Angulus vinterstøvler koster typisk mellem 800-1000 kr. For de penge er man sikret et par solide lædervinterstøvler i den bedste læderkvalitet. Angulus er blevet produceret i Portugal i mere end 100 år og modellerne til det danske marked er designet i Danmark. Angulus er derfor tilpasset perfekt til det danske marked med hensyn til design og pasform.

Hele filosofien bag Angulus’ skoproduktion, er at skoene skal designes efter føddernes form. Derfor er der god plads til tæerne i et par Angulus vinterstøvler. Snuden er bred og tæerne kan folde sig fuldt ud i bredden.

Ved køb af vinterstøvler til børn, skal man huske at indregne lidt vokseplads. Det er dog vigtigt ikke at overdrive voksepladsen. Er vinterstøvlerne for store, skal fødderne spænde musklerne for at holde støvlerne fast på foden. Det anbefales at voksepladsen skal være ca. 1.5 cm i vinterstøvler. I denne plads er der indregnet et ‘skridtillæg’. Når man går, løber og leger, skrider fødderne helt automatisk lidt frem i støvlerne. Der skal derfor altid minimum være ca. 0.5 cm ekstra i en støvle. Når der er mindre end 0.5 cm tilbage, er det tid til at købe nye vinterstøvler.

Vi anbefaler en vinterstøvle fra Angulus til alle som er på udkig efter en kvalitetsvinterstøvle i læder. Bemærk dog at mange Angulus modeller er brede i pasformen. Skal du bruge en vinterstøvle til smalle fødder, skal du derfor sørge for at gå efter en af Angulus smalle modeller. Disse smalle modeller, har stadig god plads til tæerne, men selve læsten (sålen) er smallere end på de andre Angulus styles.

Læderet som er brugt til Angulus børnesko er naturligvis helt fri for alle skadelige typer kemikalier.

Leave A Reply

Your email address will not be published.