Kvinder elsker sko

0

Det er vist ingen hemmelighed, at kvinder elsker sko, og rigtig mange kvinder kan ikke få nok. Men hvorfor er det lige, at kvinder er så vilde med sko, og hvorfor nogle sko er moderne? Det er nogle af de spørgsmål, som vil blive besvaret her.

Hvorfor kvinder elsker sko er svært at svare på, men nogle forskere mener, at det ligger i vores gener. Kvinden eller hundyret om man vil i dyreriget, har altid forsøgt at imponere hannerne. Måderne hvorpå dette sker er mange, men et fællestræk ved mange dyrearter er, at det sker ved at hunnen gør sig til, og gør sig lækker. Og det er her at skoene kommer ind i billedet. For sko er en måde, hvorpå kvinder kan gøre sig lækre og feminine, og dermed attraktive overfor hannerne, altså mænd.
Der er sikkert noget om det, for sko går igen hos de fleste kvinder, ligesom make up, tøj og tasker.

Der findes idag mange former for sko, og det er derfor svært at sige at en slags er mere moderne end en anden. Derfor er alt snak om moderne sko generelt, og det er baseret på mainstream tendenserne indenfor modeverdenen.
Kigger man alene på sko, så er et mærke som Converse meget populært. Converse sko hitter alle steder, og det er primært modellen All Star, som alle gerne vil have. Det gælder både kvinder, men også mænd!
Converse er en simpel gummisko, som består af en gummisål og en kanvas top. Der er ikke meget feminint over skoen, men den er super moderne.

Af andre sko typer, som er meget moderne, kan nævnes støvler og ballerina sko, når det altså er forår og sommer. Støvler har altid været moderne til kvinder, fordi det er en meget feminint fodtøj. Og ballerina sko har været meget moderne i perioder, men de har været offer for den kendte mode, som har nogle udsving en gang imellem, som koster nogle sko typer en tur ud i mørket. Men de kommer altid ind igen senere, men det er en anden snak.
Ballerina sko er faktisk balletsko, som er blevet re-desginet og gjort til hverdagssko. De benyttes meget af kvinder i forårs og sommer perioden, hvor vejret i Danmark tillader det!

Leave A Reply

Your email address will not be published.