Januarudsalg – Det skal du købe

0

Som du sikkert har bemærket, kører januarudsalget på fulde drøn i på gader og stræder over hele landet. Udsalgsbannere og prissplashes med besparelser på op til 70% ses i alle butiksvinduer, og det er svært ikke at lade sig friste til at kigge indenfor.

Når man træder ind i butikkerne, er det ofte kun udgåede varer og tøj, som man ikke har kunnet sælge i årets løb, som er nedsat. Ting, som man aldrig ville have givet fuld pris for. For ikke at trave alle butikker igennem, vil jeg i dag gennemgå nogle af de varegrupper, som er værd at gå efter under januarudsalget:

Praktisk tøj / fritidstøj

Vil du være med på moden, og går du altid i de nyeste styles, får du nok svært ved at finde de helt store prisnedsættelser på det tøj, du går efter. Det sker kun sjældent, at nye kollektioner kommer på udsalg, så her bør du altså ikke sætte næsen op efter de helt store besparelser.

I stedet bør du se på fritidstøj og arbejdstøj, hvor moden ikke skifter på samme måde, og hvor det ikke er ligeså vigtigt, at man har det nyeste nye. Flere forhandlere af arbejdstøj giver gode rabatter i januar måned, ligesom sportsbutikker over hele landet giver op til 70% på f.eks. fodboldstøvler fra sidste sæson o.lign.

Køkkenudstyr

Køkkenudstyr og -tilbehør er en af de varegrupper, som flest køber på udsalg. Her er der rigtig gode penge at spare, og hvis du primært går efter funktionelle varer, som udfører opgaven, de er blevet bedt om – og den nyeste model ikke står øverst på din ønskeliste, er det hér, du for alvor kan gøre en god handel.

Kop & Kande, Bahne, Imerco etc. har 100vis af gode tilbud på køkkenudstyr, og holder du af at handle på nettet, kan du også sagtens finde gode tilbud her. Google er din ven: Søg efter “Køkkenudstyr udsalg” – så finder du helt sikkert en masse lækkerier til gode priser.

Havemøbler og -tilbehør

Selvom havemøblerne måske ikke lige skal bruges i januar måned, kan det faktisk være en rigtig god idé at købe dem i vintermånederne, hvor salget står stille. Mange butikker nedsætter sidste års modeller betydeligt for at få plads til det nye, og det skal du selvfølgelig udnytte.

Havemøbler, legehuse, grill, sandkasser, gyngestativer, haveredskaber m.m. nedsættes ofte til halv pris i vintermånederne, hvor ingen rigtigt køber ting og udstyr til haven. Selvom der ikke er udsalgsskilte på varerne, kan du godt tillade dig at spørge, om forhandleren er klar til at give en god pris. Det er de ofte, når salget står stille.

Gavesæt – kosmetik

Rigtig mange butikker, som sælger gavesæt op til jul, nedsætter disse, når julen er ovre. Parfume, cremer, DVD-sæt, opsamlingscd’er o.lign. nedsættes med mange procenter, da de selvfølgelig var tiltænkt julesalget.

Når du går på udsalg bør du altid tænke på, hvad der måske ikke sælger så godt om vinteren. Det er ofte de ting + sidste års kollektioner, som nedsættes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.