Få mere trafik til dit website med SEO

0

Søgemaskineoptimering, også kaldt ’SEO’, er ensbetydende med det arbejde der ligger i optimering af websites til søgemaskiner. Med andre ord indebærer det en forbedring af et website’s overordnede synlighed og placeringer på udvalgte søgeord i søgemaskiner som Google.
SEO handler dog ikke udelukkende om flere besøg til dit website, men om at disse bliver målrettede besøg der konverterer og derigennem gør en forskel for dig og din biks.

SEO bør være en essentiel del af din overordnede strategi, idet det er stedet hvor de fleste af dine potentielle kunder leder efter hvad netop du kan tilbyde.
Ved en søgning på Google er det dog kun omtrent 10 % der bevæger sig videre til resultaterne på s. 2. Er du i konkurrence med et firma der befinder sig på side 1 med dit vigtigste søgeord mens du selv ligger og roder rundt på side 2, betyder det derfor en trafikprocent på 90% der vil gå til dine konkurrenter.

Der er ingen tvivl om, at alle virksomheder bør beskæftige sig med SEO. Men i et højt konkurrencepræget arbejde med relevante topplaceringer, er det ikke just let at opnå resultater.
SEO er et kæmpe området med stor grad af kompleksitet, og samtidig er det under konstant og hurtig udvikling. Det der virkede for et halvt år siden, er nødvendigvis ikke den ideelle løsning i dag. Samtidig er det vigtigt at huske, at der heller ikke er nogen standardløsning der passer til alle virksomheder, da forskellige målsætninger blandt andet også spiller en stor rolle i arbejdet.
Det er en rigtig god ide at hyre en SEO konsulent, der først og fremmest kan hjælpe dig med at øge din virksomheds synlighed på søgemaskinerne, og gøre dette på den rigtige måde.

Når du vælger en SEO konsulent, kan du ofte få hjælp til arbejdet med blandt andet udvikling af SEO strategi, søgeordsanalyser, udvikling, optimering og effektmåling.
Hvis du endnu ikke benytter Google Analytics, er det en god ide at bruge programmet som værktøj til dokumentering og sporing på SEO arbejdet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.