Få masser af rejseoplevelser i Danmark

Nu hvor regnen, blæsten, mørket og kulden for alvor har gjort sit indtog over det danske land er sandsynligheden for at du allerede nu drømmer om sommerens ferie stor. I stedet for at tankerne straks kredser om ferie til sydens varme og behagelige sol så læs med her og find ud af hvorfor.

En miniferie i Danmark kan være lige præcis den ferie du altid har drømt om. Spar penge og oplev dit eget land på en helt ny og spændende måde.

Gå på opdagelse i det danske øhav

I de danske farvande ligger der masser af små fine perler. Besøg eksempelvis den unikke og rå klippeø Bornholm eller føl dig som var du i syden på den dejlige ferie Fanø. De danske øer har masser af oplevelser du kan gå på opdagelse i. Ud over fantastisk natur og spændende kulturelle oplevelser kan du også bruge din ferie på et slag golf på en af de kendte golfbaner i det danske øhav. Du kan også besøge en af de hyggelige restauranter eller kroer.

Tag på bilferie og oplev ydrekanterne af Danmark

Smid dig selv, din kære eller hele familien ind i en bil og kør ud og oplev Danmark. Du kan have din bil med mere eller mindre overalt i Danmark. Tag på en kør selv ferie og oplev frihed til at vælge lige præcis det i har lyst til at opleve. Der findes masser af sommerhuse, camping pladser og kroer man kan besøge på sin rundtur. En kør selv bilferie til eksempelvis de danske øer kan være det perfekte romantisk weekendophold – lige præcis det dig og din kæreste eller ægtefælle går og mangler i hverdagen.

Masser af natur, hygge og god mad

Det danske land byder op til hyggelige gåture i den flotte natur lang strande og i skove. Det byder op til råhygge med familien i en af de mange hyggelige sommerhus og det byder op til god mad og vin langt ud på de lange sommeraftener.

Når du overvejer hvor rejsemålet skal være så tænk ikke på hvordan Danmark er lige nu, men hvordan det er om sommeren – vil du virkelig rejse når her er rarest?