Legetøjsbiler lavet i træ og CE godkendt

Der findes mange forskellige legetøjsbiler på marked, og dem der er lavet i træ har deres egen unikke design, legetøjsbilerne i træ laves så der tænkes på miljøet, og de fås i mange forskellige størrelser lige fra små træk op biler til store biler hvor børn kan side på dem, og skubbes rundt på.
Dem der laver trælegetøj og træ biler er så dygtige, at de kan bygge en træ bil i enhver form og størrelse. Alle bilerne der produceres er lavet så der tænkes på børn, der er ingen skarpe kanter og det er meget robust . Selv de materialer de bruger til at male bilerne med er af ikke giftig maling.

Det meste legetøj der sælges i Danmark kommer fra Kina og tailand det leveres så til fabrikker og leverandører i Tyskland der udvikler bæredygtigt legetøj, det er gennem denne proces der skal kigges god efter om legetøjet kommer fra fælled regnskovs områder, eller om legetøjet udvikles af børn, de Danske krav er store og der er ikke mange der kan komme gennem nåleøjet i sikkerheden af udvikling af legetøj, hvilket giver danske brugere en støre og mere sikker købe mulighed.
Der sættes mere og mere fokus på miljøvenligt trælegetøj. Mange af fabrikkerne der producere trælegetøjet genbruger træer der allerede er væltet, det er gennem den genbrug at træer der gør det miljøvenligt, de planter også nye træer hver gang . Måden de laver gummihjulene på deres træbiler er ved at gummitræerne der producere gummiet, fældes når træet er 100% drænet for udnyttelsen af selveste gummiet, og derefter bruger de så træet der er tilbage til selveste legetøjet.
Genskabelsen og udnyttelsen af genbrugs materialer gør det ekstra flot at eje bæredygtigt trælegetøj, udviklingen af legetøjet laves med omtanke af miljøet, og det hjælper vores allerede nedslidte jord at holde lidt længere end beregnet, det er op til folk selv om de vælger trælegetøj hvorpå der er tænkt på miljøet, men det varmer ekstra meget når der kommes feedback fra folk der virkeligt har skænket det en tanke når de vælger sådanne produkter.

Ønsker du legetøjsbiler der er lavet af træ og udviklet med omtanke så find det i butikker der reklamere og forklare hvorfra deres trælegetøj kommer fra, det er vigtigt at sælgerne af produkterne sætter store krav til deres leverandør af legetøjet, så der ikke sker fejl i produktionen.