Htc Gratia, Det nye hit fra Htc

0

Htc Gratia er sidste nye skud på stammen fra Htc, det er en europæisk udgave af deres populære telefon Htc Aria som findes på det Amerikanske marked, den har dog i den europæiske udgave et par forbedringer såsom at den kører med Android 2,2

Htc Gratia er nærmest en designer telefon med sine rene linjer, dens front består helt af glas og har ingen fysiske knapper, men kun touchknapper og så den optiske trackball som sidder i midten under skærmen. Bagsiden på Htc Gratia er beklædt med gummi som går hele vejen rundt om kanterne og derved gør telefonen blød og lækker at røre ved, og uden synlige eller mærkbare kanter. den fås i 3 forskellige farver hvid, sort og grøn, så der skulle gerne være en farve til enhver smag.

Htc Gratia er tænkt som afløseren for den meget populære telefon Htc Wildfire og i forhold til den er der sket et par forbedringer ud over at designet er strammet gevaldigt op, hvor Wildfire var blevet opdateret til Android 2,1 er Gratia født med Android 2,2 Froyo. Htc Gratia kan med sit 5 megapixel kamera optage i HD. Og den er udstyret med en 600 megahertz qualcomm processor som vi også kender fra Htc Wildfire´s storebror Htc Legend, den kraftige processor sikrer en hurtig og effektiv brugerflade når du bruger telefonen.

Htc Gratia har selvfølgelig Google maps hvor du kan benytte den gratis navigation som fungerer fuldstændig lige så godt som enhver dedikeret navigations enhed og så får du endda streetwiev med i navigationen med Google Maps,

Er du en af de efterhånden mere end 2 millioner danskere der er på Facebook, Twitter eller flickr så vil du elske Friendstream som er et superfedt program der samler de tre sociale medier og sender alle de nyeste opdateringer til din skærm så du nemt og ubesværet kan følge med i hvad alle dine Facebook venner foretager sig og du kan selvfølgelig også selv smide alle de opdateringer du selv har på din profil afsted den vej også.

Dette var bare nogen af alle de gode grunde til hvorfor det er en god idé at kigge nærmere på Htc Gratia og bliver den lige så populær som sin forgænger så har Htc endnu et hit i deres program.

Leave A Reply

Your email address will not be published.