Total hosting

0

Total Hosting er den store pakke der samler det hele på et sted
Total Hosting er den store pakke, når det gælder erhvervsdrivendes interaktion med det stadig voksende internet og dertil følgende internetopgaver. Det er muligheden for, at du kan have alle dine programmer og opgaver samlet på samme sted, der hvor du kommunikerer med omverdenen – Nemlig på nettet. total Hosting er fremtiden når det gælder om at spare penge på dyr hardware og licensaftaler på programmer. Med total Hosting kan du simpelthen logge på dit eget skrivebord, uanset hvilken computer du sidder ved. Samtidig har du din IT Support lige ved hånden og de kan let og behændigt gå de mange forskellige facetter af internetopgaver igennem, uden at de behøver  besøge din virksomhed fysisk. På den måde sparer du tid og penge og giver dine medarbejdere en mulighed for at arbejde hjemmefra eller i udlandet, uden at kommunikationen bliver flyttet fra det centrale.

Løsning med mange fordele
Der er mange fordele ved at udlicitere sine computeropgaver, og det kan meget nemt blive en måde at spare penge på. Ved at videregive dine computer opgaver får du overskud til at koncentrere dig om det væsentlige i din virksomhed. Du kan spare mange mange penge på intern support og eksterne IT konsulenter. Samtidig har de firmaer der tilbyder total Hosting, fokus på samt satser fuldt på deres område. Det betyder, at du ikke skal ud og investere i de store og ofte også meget dyre programmer, som løser internetopgaver bedst. Det er på en måde, en måde, at opdatere alle dine medarbejderes computere, og i en voksende virksomhed er det noget der kan mærkes på økonomien.

Giver dig mulighed for at koncentrere dig om det væsentlige
På samme måde som internettet har brug for historier, billeder og produkter at vise frem, har virksomheden der producerer, brug for internettet til at videregive sin historie, eller sælge sit produkt. I den sammenhæng kan det være en fordel at lade dem der er bedst til nettet koncentrere sig om nettet, og dem der er bedst til at designe, koncentrere sig om design, osv. Det hjælper til at skabe fokus på de væsentlige opgaver og skabe sammenhængskraft i arbejdsdagen på de forskellige virksomheder. Det kan hurtigt komme til mange opbrud på en dag, hvis man midt i produktionen skal sørge for at hjemmesiden er opdateret og der er lavet backup på dagens nyheder.

Både for den store og den lille virksomhed
Der er mange penge at spare, hvis man vælger at udlicitere sine internetopgaver til et Host firma. På den måde behøver dine medarbejdere ikke andet end en lille bærbar pc, for hele tiden at være tilknyttet de ting, der er væsentlige for medarbejdere, på nettet. Med total Hosting kan alle have adgang til chefens skrivebord med alle de fordele det giver, samtidig giver det mulighed for at samle og fordele arbejdsopgaver. Det skaber sammenhængskraft, at du kan koncentrere dig om det væsentlige, netop skabelsen af jeres produkt. Og sammenhængskraft skaber en mere effektiv arbejdsplads.

Leave A Reply

Your email address will not be published.