Rå herre solbriller?

0

Når kvinder vælger solbriller, så skal de ofte være feminine, være med store glas og have et eksklusivt og elegant look. Men det er langt fra det samme, når mænd vælger solbriller. For her spiller maskuline snit og et råt look en meget stor betydning.

Udvalget af herre solbriller er lille, hvis man sammenligner med udvalget af kvinde solbriller. Derfor er antallet af attraktive mærker også mindre. Men det skal slet ikke afholde dig fra at købe designer solbriller. For der findes rigtig mange spændende mærker på markedet, som hver især har deres eget look og image.

Vi kender alle de klassiske mærker, som Gucci og Giorgio Armani. Det er absolut attraktive mærker, som opfylder alle krav til herre solbriller, og begge mærker er verdens kendte. Men de er begge blevet en smule mainstream på grund af deres succes, og det betyder at mange vil anse dem for at være en smule kedelig eller for almindelige i det daglige by billed.
Derfor skal der findes nogle mærker, som ikke er hvermands eje, og som skiller sig ud på sin helt egen måde!

Det første mærke kende de fleste. Et af 80´ernes hotteste mærker, og en tysk kæmpe indenfor modetøj og accessories. Det er nemlig Hugo Boss. Selvom Boss er verdens kendt, og alle kender mærket, så er solbriller fra Hugo Boss slet ikke hvermands eje overhovedet! Det er først i de senere år, efter at Safilo overtog design og produktionen, at mærket er slået igennem.
Stilen er blevet meget klassisk og old school, så den passer til den traditionelle Boss målgruppe, og salget boomer der ud af. Linjerne er lige og designs er meget stilrene, hvilket passer perfekt til tidens trends.

Det andet mærker er mere vildt og råt, men samtidig spændende. Og sjovt nok er dette mærke også fra Tyskland. Det er nemlig Mercedes Benz! Mercedes Benz solbriller er meget maskuline og til manden med benzin i blodet. Looket er stilet men råt, og passer til de fleste mænd.
Selvom mange af modellerne er meget sporty eller bil inspireret, så er de faktisk meget moderne og fede. Mercedes kollektionen er meget gennemført, og den passer perfekt til den moderne mand, som gerne vil være en smule sej og rå, uden at det overdrives voldtsomt.
Derfor bør du helt sikkert tjekke mærket ud, da det er rimligt nyt på solbrille scenen, og kun forhandles begrænsede steder.

Leave A Reply

Your email address will not be published.