Store prisforskelle på iPhone 4

0

Nu har de fleste danske webshops fået nye forsyninger af iPhone 4 og det er nu muligt at købe den herhjemme i både sort og i hvid og i henholdsvis 16 GB og 32 GB versionen. Man skal dog være opmærksom på de store prisforskelle på iPhone 4 både med og uden abonnement. iPhone 4 priserne på 16 GB versionen svinger f.eks. med mere end 3.000,- kr. fra den billigste pris til den dyreste pris. Blandt de absolut billigste forhandlere af iPhone 4 uden abonnement er CBB, men her skal man være hurtigt ude, da de allerede melder udsolgt af 32 GB versionen, men i skrivende stund er det stadig muligt at købe 16 GB versionen af iPhone 4 hos CBB.

Også på priserne for Apple iPhone 4 med abonnement er der stor forskel og her er det især vigtigt at kigge på mindsteprisen i bindingsperioden på 6 måneder. Udover den normale pris for abonnementet, så er der flere teleselskaber, som har lagt 100 – 200 kr. oven i den månedlige pris, og det er endda uden at kunden får ekstra taletid, data trafik eller SMS´er med i prisen.

Hvis man kigger udelukkende på mindsteprisen i bindingsperioden, så er Call Me og 3 Mobil blandt de billigste selskaber, mens Telia har lagt sig i den absolut dyreste ende af mindstepriserne på både iPhone 4 16 GB og iPhone 4 32 GB, som du kan sammenligne sammen med købsprisen på MobilTjek ved at klikke på ovenstående link.

Selvom iPhone 4 har taget det meste af mediernes spalteplads den seneste tid, så er der faktisk også kommet rigtig mange spændende nyheder med den nyeste 2.1 Eclair version af Google´s Android operativsystem. Både Sony Ericsson og Samsung er kommet med nye Android mobiltelefoner henover sommeren og Samsung har netop lanceret 3 helt nye Galaxy smartphone modeller, som alle benytter Android 2.1 OS, Samsung Galaxy 3, Samsung Galaxy 5 og luksus udgaven Samsung Galaxy S.

Der er rigtig meget der taler for, at Android inden for relativ kort tid overhaler iPhonen og at der i fremtiden vil være flere Android mobiler både herhjemme og på verdensplan, end der vil være iPhones fra Apple. På MobilTjek finder du anmeldelser, test og specifikationer på mere end 200 nye mobiltelefoner, ligesom du kan sammenligne købspriser og mindstepriser både med og uden mobil abonnement, ligesom det er muligt at se hvor meget taletid, data forbrug osv. der er inkluderet i det enkelte abonnement. Du finder et bredt udvalg af webshops og teleselskaber, så du undgår at betale for meget når du køber din nye mobiltelefon på nettet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.