Camping i Kroatien

0

Kroatien har gennem de sidste årtier oplevet vaskeægte boom i camping turismen, en af hemmelighederne blandt denne succes har været den kontinuerlige udvidelse og istandsættelse af camping pladserne, sådan at de hele tiden har kunnet måle sig med camping pladser andre steder i Europa.

En anden af hovedgrunden til den stigende efterspørgsel på camping in Kroatien, har helt sikker været prisen, selv om de Kroatisk camping pladser efterhånden er ved at nærme sig prisniveauet som det er andre steder i Europa, er stadig en del at spare hvis man tager alle omkostninger i betragtning.

Hvor er det godt at Campere i Kroatien?

Istrien halvøen i den nordlige del af landet er helt klart det mest populære sted i Kroatien at campere, i alt findes der mere en 100 campingpladser på halvøen, udbuddet inkluderer alt fra små pladser til 40 person op til de helt store mega pladser med plads til op til 10.000 campister. Denne nemmeste måde at få et overblik over udvalget er ved at kigge på et kort med campingpladser i Istrien, en plads som er meget populær blandt danskere er Camping Oliva Rabac, i hovedsæsonen er dansk et at de sprog man hører oftest.

Hvad bør man vide om Camping i Kroatien?

De fleste støre Kroatiske camping pladser accepterer Euro camping passet, de benytter Euro stik og i de fleste tilfælde samme type lukke system på gasflasker.

I juli og august er det en rigtig god ide at reserver, ikke kun for at undgå at pladsen er fuld, men lige så meget for at sikre sig en god plads, de fleste camping pladser har en nemlig et meget detaljeret kort på internet hvor man kan vælge sin standplads.

Betaling kan ske med Kroatisk valuta eller de gængse Kreditkort så som Visa, American express og Eurocard.

Hvis man er til nudist camping er der et ganske pænt udvalgt at pladser i Istrien.

Temperaturerne er naturligvis dejligt behagelige i sommer halvåret, i Istrien kan det godt blive en smule køligt om natten, så det er vigtigt at man har en dyne med, hvis man tager på camping ferie i den sydlige del af landet har man mere brug for et klimaanlæg da nætterne kan være temmelig varme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.