Biludlejning – Spar penge på biludlejning

Bilpriser er som de fleste nok er bekendt med dyre i Danmark, faktisk så dyre, at de danske bilpriser er blandt verdens højeste. Det betyder, at få hver kilometer du kører i din egen bil, der har du et forholdsvis stort værditab. Det betyder, at hvis de er en af de mange danskere der hvert dag tager bilen og kører familien til sydeuropa, hvor du på sådan en tur hurtig kan kører noget der ligner 4-5000 kilometer, der har du et kæmpe værditab, som du faktisk skal ligger oven i de penge du skal af med til benzin, vejafgifter etc. inden du ved hvad de ferie har kostet for dig og familien.

Der er ikke så mange der endnu benytter sig af biludlejning når de skal kører på ferie i sydeuropa, men det er typisk fordi de undersøger hvad det koster at leje i bil i Danmark for at kører på ferie i denne. Priserne på biludlejning i Danmark er også høje i Danmark, og det hænger sammen med de høje danske bilpriser. Inden du skal på ferie i egen bil i sydeuropa næste gang, så prøv at undersøg priserne på billeje i Flensborg, for der har du mulighed for at leje biler til helt andre priser end du ser i Danmark. Årsagen til, at de tyske biludlejningsselskaber kan udleje biler til de priser man ser i Tyskland er, at bilpriserne i Tyskland ligger langt under hvad biler koster i Danmark, og derfor er det også muligt for dem at udleje biler til priser der ligger langt under hvad de koster i Danmark. Priserne på billeje i Tyskland er faktisk så lave i Tyskland, at du kan leje en bil og kører på ferie i sydeuropa for langt under hvad det koster dig at kører i din egen bil, og på den måde kan du spare en masse penge på din ferie. Der er mange der ikke ved at det er 100 % lovligt som dansker at leje en tysk indregisteret bil, så længe du bare ikke kører ind i Danmark.

En bonus ved at leje bil i Tyskland er, at det slet slet ikke er ualmindeligt at se Mercedes og BMW brugt som leje biler, og på den måde kommer du meget mere sikkert frem til dit rejsemål.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.