Er frokostordning det rette for jeres virksomhed?

0

Frokostpausen er vigtig for arbejdspladser og de ansatte. Det er deres pusterum, og samtidig en social begivenhed, der knytter dem tættere sammen. Frokosten er også vigtig for arbejdspladsen, fordi medarbejder har brug for at koble fra og få noget mad indenbords. Derfor er det ikke lige meget hvad de spiser. En frokostordning skal være sund, varieret og nærende. Og også gerne superlækker. Men ikke alle firmaer har råd eller logistik til at have et køkkenmandskab til at lave mad hver dag. Og da COVID-19 stadig sætter dagsordenen, og tvinger mange til at arbejde hjemmefra, er frokosten pludselig noget man skal forholde sig til. Det forstyrrer arbejdsflowet og er mildest talt irriterende for medarbejderne at skulle planlægge, handle ind, tilberede, så spise, og derefter rydde op efter frokosten. Heldigvis er der nu en løsning for den problematik.

Pionerer inden for hjemmelevering

Selvom vi er i gang med at vaccinere, er der stadig langt vej igen, før alle er tilbage på arbejdspladsen. Og med fem arbejdsdage, er det fem dage, hvor der skal planlægges frokost. Frokostfirmaet har indset dette problem. Derfor har de startet et samarbejdet med nogle anerkendte cateringkøkkener i landets største byer, der kan levere mad direkte hjem til medarbejderne. Formlen er simpel: Download appen. Vælg hvor du vil have mad fra på listen med restauranter, vælg hvilke dage du vil have mad, og evt. tilbehør som juice ordning. Det er det. Søndag får du din mad leveret gratis i praktiske pakker, som du har i køleskabet. Når du er sulten til frokost, tager du den ret du vil have, og sætter den i ovnen eller mikrobølgeovnen. Lækker frokost anrettet på rekordtid og med minimal opvask. Alt det både en medarbejder og arbejdsgiver vil have. Betalingen er også nem, så den frokostansvarlige skal ikke bruge meget tid på fakturering eller andet holde styr på hvem der spiser hvorfra.

Kan anbefales til freelancere og på kontorlandskab

Frokostfirmaet har erfaring med kantinedrift i hele landet, og har selv været en del af et kontorfællesskab. Derfor kender de til værdien af at kunne bestille frugtordning, mødekasser og sågar julefrokost catering til firma julefrokoster. Men hvis du er en freelancer, og arbejder hjemme, eller blot har lejet et enkelt bord, giver det også værdi for dig at få leveret frokost – også selvom maden bliver leveret hjem til hvor du bor.

De fleste kontorfællesskaber har ganske fremragende kantiner. Men der er ingen der siger, at du arbejder eller spiser på de faste tider, som kantinen serverer mad. Hvis du sidder i et godt arbejdsflow, og først kan høre maven knurre klokken 15, så er frokosten pakket ned og gemt væk. Her er det ideelt, hvis du har taget en færdigpakket frokost med hjemmefra, du kan have i det fælles køleskab, og smide i mikrobølgeovnen.

Derudover kan du vælge mellem forskellige køkkener relativt nemt, sådan at du får prøvet forskellige typer mad. Alt sammen nemt med appen.

Allerede dækket godt i medierne

Frokostfirmaet har allerede fået anerkendelse i andre medier for sine frokostordning København i Østerbro Ugeavisen, Horesta og Fødevare Fokus, Ålborg NU for sin frokostordning aalborg og FødevareWatch for at levere frokostordning, som fungerer som alternativ til den traditionelle kantinedrift under pandemien. Så konklusionen må være, at frokostordning kan være en god idé for både virksomheder der ikke har plads til sin egen kantine, selvstændige og freelancere.  Den største udfordring med servicen er at skulle vælge hvilken af de mange restauranter man vil have frokost fra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.