Kontorfællesskab i København der sikrer, at du kan yde dit bedste

Lige nu er der ledige kontorpladser i et af Københavns mest sociale kontorfællesskaber. Her kan du læse mere om, hvad du kan få (og give!) ved at blive indlemmet i dette faglige og sociale netværk.

Kontorfællesskabet 5teSTED ligger i det centrale København nær Kongens Nytorv. Dermed er det også givet, at kontoret er let tilgængeligt ved brug af offentlig transport eller cykel. Samtidig giver beliggenheden gode muligheder for at finde en croissant eller frokostsandwich i nærheden. Mange vælger dog at tilkøbe kontorets frokostordning, hvor der blandt andet tilbydes en vegetarisk menu.

Byg dit arbejdsliv på et solidt socialt fundament

Uanset hvad der er på din frokosttallerken, kan du være sikker på, at humøret omkring dig er højt. Beboerne på 5teSTED elsker frokostpausens mulighed for at dele erfaringer samt op- og nedture. Uanset om man netop har fået en ny kunde eller mangler arbejdsopgaver, er det altid rart at kunne dele glæder og frustrationer med andre selvstændige og mindre virksomheder.

En uformel samtale, der starter ved kaffemaskinen, kan, på 5teSTED, hurtigt udvikle sig til faglig sparring eller et længere samarbejde. Nogle gange bliver det i stedet til et venskab, der handler om alt andet end arbejde. Uanset hvad, er det netop det sociale fundament, der sikrer arbejdsglæde og inspiration, som gør, at husets beboere har overskud i dagligdagen til at levere en arbejdsindsats på højt niveau. Læs mere om det særlige ved 5teSTED’s kontorfællesskab i København K her.

De tre kontormuligheder

Overordnet set byder 5teSTED på tre forskellige kontormuligheder: flexpladser, faste pladser og separate kontorer. Uanset hvilken løsning man ønsker, er det basale helt på plads: rengøring af pladsen, hurtigt internet, fri kaffe/the, frugtordning og gratis adgang til mødelokaler.

Flexpladsen er til dig, der ønsker stor fleksibilitet. Spredt udover de forskellige etager på 5teSTED er der indrettet flexborde af varierende størrelser. Med en flexplads har du mulighed for at skifte bord og etage fra dag til dag, alt efter behov. Du vil hurtigt finde ud af, at der er forskellige stemninger ved de forskellige flexborde – ved nogle borde er stilheden og koncentrationen i fokus, mens andre områder inviterer til større grad af interaktion og uformelle samtaler med henblik på at gøre den lange arbejdsdag sjovere. Flexpladserne koster 1.800 kr. pr. måned.

Hvis du har brug for en stor stationær computerskærm eller andet, der er besværligt at flytte rundt på, kan det være, at en fast plads er en bedre løsning. De faste pladser findes ligeledes rundt omkring i huset. De er placeret i både de store åbne kontormiljøer samt i mindre lokaler med ned til kun to pladser.

Den sidste kontormulighed der tilbydes, er deciderede kontorlokaler. Dette kan være en fordel, hvis jeres firma har flere ansatte og I ønsker at kunne lukke døren. Kontorlokalerne findes ligeledes i forskellige størrelser. Book en fremvisning og find ud af, hvilken af de tre kontormuligheder, der passer dig bedst. Læs mere om 5teSTED’s kontorlokaler i København her.