Campingferie og Friluftslivet i Nakskov på Lolland

0

Danmark huserer mere end 100 campingpladser rundt omkring i landet omringet af skov, vand og flotte naturområder. Danmark er de seneste år blevet en af Nordeuropas yndlings feriedestinationer, der når det gælder frilufts- og campingferie. Den primære grund til dette er de naturskønne landområder og de lange kystlinjer, der gør at uanset om befinder dig på Lolland-Falster på Sydsjælland eller Midtjylland i Herning, så er du sikret at der ikke er langt til havet. Denne tendens er blot forstærket hen over coronaepedemien, hvor folk fra lande som Tyskland, Sverige og Belgien har lejet campinghytter på Lolland og sommerhuse i Nordsjælland, samt fyldt de danske campingpladser i Jylland i de perioder, hvor landet har været åbnet. Sommeren er snart over os, og det giver god mulighed for at dykke ned i et campingområde, som står i særlig høj kurs hos mange af de danske campister.

En perle på det danske campinglandkort

Historisk har langt de fleste campingturister taget til vesterhavets kyst, som er kendt i Danmark for at have nogle af de største og mest populære autocamperpladser, men ofte gemmer der sig nogle små perler ved steder man mindst forventer. Dette er tilfældet ved Sydhavsøerne, nærmer bestemt Lolland Falster. Her gemmer dig så flere campingsteder og naturseværdigheder, der gør Lolland til det perfekte sted at slæbe familien med på ferie. Sydhavsøerne kan byde på næsten 600 km kystlinje, og gør det derfor til et utroligt attraktivt steder at tage på friluftsferie. Udover de charmerende strande byder Lolland også på flotte natur- og landområder, hvor den mest kender er Nakskov Fjord, som er en naturpark, der giver uanede muligheder for at tage på cykelture eller vandreture. En anbefalelsesværdig campingplads i Nakskov, der er centreret omkring Nakskov Fjord og ikke langt fra bymidten, ligger Nakskov Fjord Camping. Her er der en hyggelig atmosfære med gode og undeholdende faciliteter til børn i alle aldre, perfekt egnet til familiecamping. hvor du både kan sætte eget telt op, eller leje en autocamperplads.

Løs også om alternative måder at holde campingferie på her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.