Få den bedste start ved din psykolog

0

Annonce

Skulle du gå med overvejelser om at starte ved en psykolog, så vil du nok gerne have den bedst mulige hjælp. Og det har du heldigvis også de bedste forudsætninger for at få, hvis du søger en psykolog i Århus. 

Der er flere ting, der kan påvirke, hvorvidt du får en god start. Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på disse ting, så læs endelig med herunder. 

Undersøg disse ting før du starter ved psykolog

Psykologens erfaring 

Først og fremmest har det meget at sige, at du kommer til en psykolog, der er erfaren. Og dette kan forstås på flere måder. Du kan både kigge efter, hvor mange år psykologen har arbejdet som psykolog. Men derudover er det mindst lige så vigtigt, at du kigger efter, om psykologen har erfaring med den udfordring, du ønsker hjælp til. Dette kan nemlig ruste psykologen endnu bedre til at hjælpe dig end en tilsvarende psykolog, som ikke har så dyb en forståelse for udfordringen og hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig bedst muligt. 

Hvordan arbejder psykologen i terapien? 

Som du nok vil opleve, så er der stor forskel på, hvordan psykologer arbejder. Det skyldes både, at der kan være forskellige metoder, der tages i brug, og at udfordringer derfor også kan forstås forskelligt. 

Hvis du allerede nu ved, at du har en speciel præference ift. hvordan der arbejdes, eller ikke arbejdes, så undersøg dette aspekt ved psykologen. Hvis du f.eks. tænker, det kunne være interessant med en psykolog i Århus, som både kombinerer terapien med alt det, der også sker i kroppen, så kan du med fordel starte et sted som dette. 

Lyt til din egen fornemmelse 

Det er altid vigtigt, at du også lytter til din egen fornemmelse, når du starter i terapi. Hvis du synes, at der er et godt match mellem dig og psykologen, og at psykologer virker lyttende og giver plads til at du kan fortælle det, der er vigtigt for dig, så har du et godt udgangspunkt for at få den bedste start på dit terapiforløb.

Leave A Reply

Your email address will not be published.