Nye initiativer ved Silkeborg psykolog

Annonce 

Der er vidst ingen tvivl om, at Covid-19 har medført mange forandringer. Det kan i den grad mærkes, når det kommer til måden, vi kan være sammen med andre mennesker på. Og det er naturligvis også noget, som kan mærkes ved de forskellige selvstændige psykologer i Danmark, som er vant til at have klienter i terapi løbende.

Hvis du har haft et ekstra kig til psykologbranchen under den pandemi, som stadig kører på fuld drøn, så er flere og flere begyndt at tilbyde online terapi. Og dette er også et initiativ, som ses ved psykolog i Silkeborg, Lone Skov Andersen. Og det er der flere ting, der taler for. 

Silkeborg psykolog tilbyder online terapi 

Online terapi er lige så effektivt som almindelig terapi

Fordelene er mange, når vi kigger på online terapi, og det er derfor heller ikke så underligt, at Lone også tilbyder sine klienter denne ydelse. Først og fremmest så er der belæg for, at online terapi er mindst lige så effektivt som den klassiske terapi, hvor du kommer ind i den klinik, en psykolog har. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du får noget ud af terapien eller ej. 

Du kan få terapi hjemmefra med online terapi

Noget andet der også taler for online terapi er, at du kan sidde i dine trygge og vante omgivelser, mens du får hjælp fra Lone. Samtidig kan det også være et ideelt valg for dig, som gerne vil passe ekstra meget på med Covid-19. 

Lær mere om online terapi ved Lone Skov Andersen

Da Lone efterhånden har prøvet online terapi med klienter i et godt stykke tid, kan hun også fortælle dig meget mere omkring, hvordan det fungerer, og hvad der taler for det. Dog er det oftest sådan, at det kræver lidt tilvænning den første gang, og derefter opleves det som meget mere naturligt.