El motorsæt speciallavet til din iværksætterdrøm

0
El Motorsæt til el vogn

Som en af de eneste i Danmark, tilbyder Cp Mortensen el motorsæt som er helt specielt udviklet netop til dit projekt.

Alle komponenter vælges eller laves helt specielt til dit projekt. Om det skal drive en flishugger, kistevogn eller barnevogn, så er alle muligheder åbne. Skal din el vogn trække et stort læs, hvor en kraftig motor er nødvendig, klarer vi også det. Eller er det en mindre vogn med mindre belastning, klares det med et mindre gear. Skal vognen køre hurtig eller langsom, vælger vi et gear, der passer til dit projekt. Længden på alle ledningerne kan bestemmes, samt hvordan dit projekt skal anvendes. Der er uendelige muligheder.

Vi har igennem mange år tilbudt disse løsninger, og har dermed stor erfaring indenfor specielle leverancer. Da mange års erfaringer har bragt os stor kvalitetsbevidsthed, har vi udvalgt de bedste komponenter. Da vi køber stort ind og har nogle gode indkøbspriser, kan vi holde prisen på et konkurrencedygtigt og lavt niveau. Vi modtager hovedsageligt vores komponenter fra Danmark, England og Kina. Vores leverandører er derfor blevet håndplukket, for at sikre den bedste kvalitet og fleksibilitet. Der tilbydes også en hurtig leveringstid, da vi lagerføre alle de typiske komponenter der anvendes til løsningerne.

Konfigurerbare komponenter

Vores komponenter bliver ofte anvendt på El Scootere, og kan derfor holde til at blive brugt. Derfor er der også rig mulighed for at konfigurere hvorvidt hvilke komponenter er vigtigst. Om det er større batterier, hjul eller trækaksel, kan de hele konfigureres specielt til dit projekt. For mere information om de forskellige dele, kan du bla. se et udpluk af vores standart trækaksler her.

Et typisk el motorsæt til 11.780 kr. indebærer:

2 stk. komplette hjul med nav, fælg, dæk og slager hjulstørrelse 4 ” 260×85

1 stk. Trækaksel 800 Watt max. 12 km/h

1 stk. Controller S-Drive 120 A programmeret til sættet.

1 stk. Kabelsæt til controller – batteri.

2 stk. 45 AH batterier GEL el. AGM

1 stk. Hovedsikring incl 70 Amp sikring

1 stk. Kabelsæt 1500mm. lang med stik for controller samt div.

1 stk. Hastigheds potmeter med betjeningsknap.

1 stk. Speeder med betjeningsarm.

1 stk. Nødstop

1 stk. Batteriviser indstillet til sættet.

1 stk. nøgle lås/afbryder.

For flere oplysninger, og et godt tilbud på et komplet el motorsæt til netop dit projekt – Kontakt os – Cp Mortensen – 2384 5550

Leave A Reply

Your email address will not be published.