Bilpleje af din bil

I takt med at der kommer flere el-biler på markedet er der også en stigende interesse for at pleje disse biler, således at de både ser flotte og indbydende ud, men også at bilens værdi bliver bibeholdt.

Den næstdyreste ”investering”

For mange er bilen den næstdyreste investering ud over bolig. Derfor er det naturligt at have en interesse i at den bibeholder brugtprisen så godt som muligt.

Dette gøres bedst gennem løbende mekanisk vedligeholdelse efter servicebogen, og så løbende vedligeholdelse af især lak, fælge og undervogn.

Guide til bilpleje

Det er svært at finde korte guides med konkrete produktanbefalinger til de enkelte opgaver. Dette gør bilpleje-guide.dk op med. Her kommer konkrete guides til rengøring af eksempelvis fælge, guide til bilvask og hvordan du bedst kan rengøre dine sæder.

På siden er der tydelige billeder af både produkter og en beskrivelse af fremgangsmåde.

Mere tid i hjemmet

I disse tider er der flere der arbejder hjemme og derfor har mere tid til at pleje deres bil. Det er dog vigtigt det gøres på den rigtige måde, da man ellers kan risikere at gøre mere skade end gavn.

Er det svært at pleje sin bil selv?

Langt hen ad vejen er en god bilvask med de rigtige produkter til vask og aftørring rigeligt til de fleste. Og det er ikke svært, men der er alligevel en rækkefølge, der er god at kende til. Har man lyst til at udfordre sine evner yderligere kan man gå i dybden med lakrens, polering og coating af sin bil. Det er særligt poleringen, der kan give mange udfordringer, hvis ikke de har været på et kursus og lært teknikken i en polermaskine og hvilke produkter og pads, der er hensigtsmæssige at bruge i hvilken rækkefølge.

Der findes et hav af produkter, men vi har heldigvis været langt de fleste igennem, så vi kan give de rigtige anbefalinger og klare grovsorteringen.

Bilpleje kurser

Den øgede interesse for hvordan man plejer sin bil, afspejler sig også i en interesse for at komme på bilpleje kursus. Her har interessen været massiv, så der har været udsolgt på næsten alle kurser siden november 2020. Du finder listen med kurser her>>