Frisørens dom: Denne frisure skal du undgå i 2021

0

Endnu et år er gået, og vi ser alle forventningsfulde frem mod 2021, hvor vi forhåbentlig en gang for alle, får sagt farvel til Covid-19 og alt dens dårligdom. Men Covid-19 er ikke det eneste levn fra 2020, vi forhåbentlig får lov at tage afsked med. Vi har teamet op med en frisør i Brabrand der giver sit bud på årets værste frisure.

For som det sker hvert år, så bliver nogle frisurere populære, og andre mister deres charme, og nogle falder fuldstændig igennem gulvet. De fleste husker vel Ronaldo Luís frisure til VM 2002 (Ham vi bare kaldte Ronaldo, før Cristiano Ronaldo var en ting). Mange unge, fodboldspillende, drenge skulle naturligvis også have samme hår som deres idol. Men set i bakspejlet tror jeg der er bred konsensus bred frisører om at det var mere idol-statussen end det var æstetikken der virkelig gjorde denne frisure populær.

Men 2020 har også sit helt eget bud på en frisure vi gerne så forsvinde fra gadebilledet i 2021. Nemlig Karen-frisuren

“Karen” Frisuren

Karen frisuren, eller som den omtales på internettet “Can-i-speak-to-the-manager Frisuren” var et populært meme i 2020. Memet tager udgangspunkt i en midaldrende “Soccer-mom” der altid gør livet hårdt for sagesløse service personale. De fleste af os kender en Karen, og hvis ikke du kender en, så er du det måske selv.. Men det der kendetegner Karen er altså hendes firsure, der post-2020 blev kendt af frisører som en ‘Inverted Bob’ eller et ‘A-line cut’. Håret forrest på hovedet skal ligger fladt ned, som i en sideskilning, og håret i nakken er enten klippet meget kort, ellers så er det blevet pjusket lidt, så det ser lidt tilfældigt ud.

Denne frisure vil du absolut undgå i 2021 ifølge danske frisører, ikke kun fordi at den er håbløs umoderne, men også fordi at den er blevet så tæt associeret med et personlighedstræk, de færreste gerne ville kunne spejles i. Så går du med en lille Karen i maven, så er frisørens klare råd, at du som minimum venter et år inden du udlever din hår-fantasi, bare lige for at være på den sikre side.

Leave A Reply

Your email address will not be published.