Bryllup 2021: Derfor skal du leje et festtelt

0

2020 har for de fleste været et år der vendte op og ned på alle planer og arrangementer. Med nationale Lock Downs helt fra Skagen til Gedser, adfærdsbegrænsninger, og en hulens masse restriktioner fra regeringens side, har mange set sig nødsaget til at aflyse store mærkedage og begivenheder såsom bryllupper, konfirmationer og fødselsdage.

Især mange bryllupper er blevet aflyst grundet usikkerheden for deltagere, og forsamlingsforbud. Men i 2021 regner vi med at gå i mod lysere dage. Hvilket åbner op for muligheden for at man igen kan samles i større forsamlinger, fejre, og blive fejret, af vores nærmeste.

Men vi er ikke helt tilbage til hvor vi var, post Corona. Vaccinerne bliver rullet ud, men der kan stadig gå lang tid for at vi har opbygget folkeresistens. Derfor er det vigtigt at vi fortsat holder afstand, og begrænser smitten, så meget vi kan, men hvordan gør vi det, med alle de arrangementer som vi har lagt i banken, til henover sommeren?

Leje af festtelt er løsningen

Et rigtig godt bud ville være leje af festtelte. Festtelte er rigtig gode fordi de giver muligheden for at man kan samles i større grupper, ofte med større afstand end i en mindre lejlighed, eller i huset. Med et festtelt skaber man også rigtig god udluftning, og bedre luftcirkulation. Dette gør at bakterier og vira ikke hænger i luften på samme måde, og så giver det et bedre indeklima.

En anden stor fordel ved leje af festtelt, er at det også betyder at du ikke behøver at invitere dine gæster helt ind i huset, men du kan lade dem være ude i haven og i festteltet. På den måde undgår man at overflader, man berører til dagligt, har været i kontakt med 30 forskellige mennesker.

Festteltbranchen er i knibe

Foruden alle de smitterelaterede fordele der er ved leje af festtelt, så er branchen for teltudlejning virkelig også i knibe. I nyhederne hører vi rigtig meget om restaurationsbranchen, og kulturbranchen, der er hårdt prøvede grundet de mange restriktioner, men branchen for teltudlejning er lige så blevet tvunget i knæ af nationale forsamlingsforbud. Derfor er der også en stor portion samfundssind man kan bryste sig af, ved at støtte sådan et erhverv. – Og så har du jo muligheden for at feste med god samvittighed!

Leave A Reply

Your email address will not be published.