3 tips til at slappe af

Der er mange opskrifter på at slappe af. Men her på redaktionen er vi ikke af den opfattelse at det behøver være hjernekirugi at slappe af. Derfor har vi samlet 3 tips til hvordan du kan slappe mere af. Dem finder du herunder.

Tip 1 – Gør madlavningen nem for dig selv

Der er rigtig mange mennesker som får energi af at lave mad, men rigtig mange mennesker synes også det er det mest drænende og kedelige i hele verden. Derfor kan man forsøge at gøre den tid på dagen lidt nemmere, ved at benytte en kasse med mad som bliver leveret – eller bare at lave nemme, hurtige retter som eksempelvis:

  • Wok
  • Friske forårsruller
  • Spaghetti Carbonara
  • Færdigretter fra brugsen

Den sidste er lidt snyd – det ved vi godt, men på det seneste er det blevet djævelsk populært med færdigretter – og kvaliteten er altså også blevet væsentligt federe gennem årene. Så det er ikke længere kun fesne kødboller i karry eller bøf med løg.

Tip 2 – Brug behageligt tøj

Det er faktisk ikke nogen hemmelighed, at det godt kan være frustrerende at gå i tøj som ikke sidder behageligt. Faktisk kan det ske at stramme alle de forkerte steder og på den måde stresse dig. For tiden er hjemmearbejde jo populært, men fremadrettet kunne man også sagtens benytte mere komfortabelt tøj i sin hverdag uden at det nødvendigvis ville gøre nogen skade på nogen. Det behøver ikke nødvendigvis være joggingtøj, men til herrene kan man passende bare google performance bukser, eller perfekte bukser, så dukker de op et eller andet sted på internettet.

Tip 3 – let trykket

Ja det er et gammelt råd, men det kan faktisk godt være frustrerende at brænde inde med sexuelle frustrationer. Derfor anbefaler vi alle at lette trykket fra tid til anden. Det kunne bl.a. være med en Arcwave eller en Lora Dicarlo Osé 2 til formålet. Disse er bredt anderkendt fra afficionados på området som værende noget af det bedre på markedet indenfor begge emner.