Mænd køber mere sexlegetøj til sig selv under Coronaen

Flere og flere mænd køber sexlegetøj til sig selv under pandemien. Dette er en tendens, som flere butikker har set i de seneste måneder. Det er en tendens flere butikke rhar set i det seneste års tid.

Hjemme Festerne aflyses. Restauranterne lukker. Og sundhedsmyndighederne fraråder at møde nye mennesker. Det er ikke let at være single i Danmark under coronaen. Mange mennesker oplever ensomhed nu. At møde nogen ny betyder en risiko for infektion, nogle er villige til at tage det, andre ikke.

I begyndelsen af ​​året kunne flere butikker se øget salg af sexlegetøj. En tendens, der er fortsat, især efter den anden bølge. Efterspørgslen efter sexlegetøj til mænd er steget, og især løse vaginer. Det er mænd i alle aldre, der køber disse vaginaer. Det har sandsynligvis været lidt tabu med denne type mandlige stimulanser, men det er heldigvis ved at ændre sig.

Salget af sexlegetøj til mænd er steget med over 100% hos Mshop efter pandemien. Det er ikke kun vaginaer og fleshlights som er steget i salg. Også sexdukker, automatiske mastubatorer, penispumper, prostata stænger og penisringe er steget markant i salg.

Tabuet omkring sexlegetøj til mænd er noget man særligt kan se i de fysiske butikker. Man ser meget sjældent mænd eller drenge i sexlegetøjs butikker, der kommer ind og handler for sig selv med deres venner. Men når det kommer til kvinder og ikke-binære personer, er det meget mere almindeligt, at de kan gå ind med deres venner for at shoppe. Piger kan deltage i en gruppe og pege og tale højt om produkterne. Mænd går ind og prøver ikke at blive set.

Generelt er mænds seksualitet og onani blevet talt ned. Det har været tabu for mænd og penisbærere at udforske sexlegetøj på samme måde som kvinder har været i stand til. Men det tyder på at der er sket ændringer i dette. Det er kun positivt, da mænd i alle aldre burde udforske og lære sig selv at kende gennem onani. Det handler på en eller anden måde om at tage ansvar for ens seksualitet.