Olsson Møbler – Gør Det Igen

0

Design og møblering har længe været et populært emne hos danskerne, da det er med til at indrette og gøre vores hjem til et miljø, hvor vi kan føle os hjemme, slappe af og nyde tilværelsen. Disse værdier om en varm og afslappende tilværelse har vi taget med i vores koncept hos Olsson Møbler og derfor går vi meget op i designet af hvert enkelt møbel, uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller funktionaliteten.

Gennem en årelang erfaring i møbelbranchen, har vi siden 1889 forsynet de danske hjem med sofaer, borde og stole. Et sortiment af møbler, som kun er vokset med tiden, og i dag kan du finde møbler til alle slags rum i hjemmet lige fra accessoires i form af træolie og tæpper til badeværelsesskabe og væglamper. Især vores Wegners Y-stol har formået at tiltrække den kræsende forbruger, der interesserer sig for funktionelle og tidløse designmøbler. I dag er Wengers Y-stol anerkendt i store dele af Danmark, og står som en af vores helt store triumfer gennem vores mere end 130-årige virksomhed.

For os er indretningen mere end møbler med en funktionalitet. Derfor bruger vi altid god tid, når et nyt møbel skal udvikles. Vi har altid design og kvalitet i centrum og designer vores møbler ud fra en kombination af komfort og elegance, så du kan gå herfra med et møbel, som du kan stå inde for og ikke mindst et møbel, der kan holde i mange år og som forbliver moderne.

Er du på udkig efter alle klassikerne og det sidste nye i designmøbler, så kan du kigge ind i en af vores fysiske butikker beliggende på Søtorvet i København og på Mølledamsvej i Birkerød ellers kan du altid se hele vores udvalg på vores webshop, hvor der altid er rigeligt af inspiration at hente, når hjemmet skal indrettes. Vi leverer i hele Danmark.

Source Olssonmobler
Leave A Reply

Your email address will not be published.