Lagerstyring og lageroptimering

0

Lageroptimering og lagerstyring er 2 begreber som er i høj kurs i en tid, hvor verden er ramt af uforudsigelige faktorer. Virksomheder bliver presset på lagerbeholdningerne og medarbejderne skal arbejd dobbelt så hurtigt. Det stiller krav til de lagersystemer, som figurerer rundt om i verden. Et lagerstyringssystem skal være med til at gøre arbejdspladsen til et bedre sted at være. Det handler om at tænke mennesker ind før teknologier, da et brugervenligt system forbedrer ROI´en men også den generelle arbejdsglæde, som er ekstrem vigtig for virksomheder at have fokus på i dag. 

Vi som mennesker er langt mere kritiske i forhold til en arbejdsplads, end for bare 20-30 år siden. Vi er illoyale, og det stiller krav til den enkelte virksomheds evne til at imødekomme medarbejderens mål og ønsker for fremtiden. 

Et effektivt lagersystem kan være med til at gøre arbejdspladsen mere professionel, men også nemmere at betjene for de forskellige medarbejdere der dagligt skal have styr på logistikken og lagerbeholdningen i små og store virksomheder. 

Apport WMS er et lagerstyringssystem som hjælper med at optimere lageret indefra og ud. Det brugervenlige WMS system kan hjælpe til at minimere spild og øge effektiviteten på lageret. Arbejdsgangene og effektiviseringen af lageret ser ofte en stigning mellem 25-40 procent alt efter branchen. Der etableres et brugervenligt system, der hjælper medarbejderne til at styre lageret. Du udvikler en bedre arbejdsplads, så din virksomhed opnår en konkurrencefordel i branchen. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.