Leder du efter den bedste elektriker på amager?

Leder du efter den bedste elektriker på amager? Vi har nemlig udført en lille undersøgelse og fundet de bedste elektrikere til prisen. Vi har kigget primært på elektriker Amager, en elektriker Nørrebro og en elektriker København. De elektrikerfirmaer vi altså har kigget på servicerer kunder primært i København og hovedstadsområdet.

I denne artikel vil vi forklare, hvilke kriterier vi har brugt til at finde den bedste elektriker og hvilke opgaver de skulle udføre.

Vi vil også komme ind på de forskellige firmaers timepriser, serviceniveau og deres medarbejderes punktlighed.

Vi har bedt 5 elektrikere om at give et tilbud på følgende elektriker opgaver:

  • Montering af lampeudtag
  • Opsætning af diverse lyskilder
  • Montering af stikkontakt i nyrenoveret køkken
  • Trække netværkskabler

Vi har valgt at anonymisere 4 af elektrikerfirmaerne i og med de ikke ville deltage, som resultat af undersøgelsen konklusion.

Se også 3 gode flytteråd

På første pladsen har vi kbh-elservice.dk.

De leverede klart den bedste service til prisen i 3 ud af de 4 opgaver. Vi indledte samarbejdet med en kontaktformular på deres hjemmeside. Vi beskrev opgaverne og blev ringet op dagen efter med et fint tilbud. Elias som vi snakkede med i telefonen var meget høflig og forklarede detaljerne. Vi aftalte et tidspunkt, hvor elektrikerne kunne komme ud og komme i gang. De kom til tiden og mødte os med venlighed og høflighed. De udførte opgaverne på effektivvis og der kom så en regning dagen efter. Efter betalingen ringede Elias os op igen og ville høre om alt gik som det skulle. Det gjorde det bestemt.

Anden pladsen går til et andet københavnsk elektrikerfirma, som leveret god service til prisen i alle 4 aspekter. Kbh-elservice.dk overgik dem dog ift. 3 af opgaverne, hvorfor de fik opgaven. Det københavnske elektrikerfirma er baseret på Amager. De klarede opgaven rigtig fint, havde en utrolig skarp pris og var venlige og servicemindede. Alt foregik gnidsnigsfrit og som det skal være.

Grunden til første pladsen går til kbh-elservice.dk er netop, fordi deres mand fra omstillingen, Elias, ringede os op og ville evaluere og høre om alt var som det skulle være. Det synes vi er god service. Derudover var installationerne tjekket efter af en autoriseret elektriker, og han bekræftede os i at arbejdet var udført på bedste vis.

Indslaget er skrevet af Hans Emil, som ingen association har til nogen af elektrikerfirmaerne. Han har ingen foregående kendskab til nogen af dem og har aldrig benyttet sig af nogen af dem. Indslaget er derfor objektivt og sagligt.