Saml dine lån og spar penge

0

Et samlelån kan give dig større økonomisk frihed. I løbet af årene kan der være sneget sig en del mindre lån ind i din privatøkonomi. Har du stået og manglet penge til noget hist og her, kan det være, at du har optaget mindre lån, som hver for sig måske ikke er så dyre – men samlet set er afbetalingen på alle lånene en stor udgift for dig hver måned. 

I nogle tilfælde betyder det, at der ikke er plads til at spare op til uforudsete udgifter, og derfor kan lånene blive flere og flere. Samlelån er stadig lidt nyt i Danmark, og derfor er mange ikke klar over, at det er muligt at samle eksisterende gæld og spare mange udgifter hver måned. 

Nogle banker har samlelån – andre banker har lån, som de udbetaler til dig, og så er det dit ansvar at indfri dine lån. Måden det bliver gjort på er underordnet, men det er altid en god idé at gøre noget ud af at finde det samlelån, der har laveste rente. 

Der findes sammenligningstjenester for lån, ligesom der findes sammenligningstjenester for rejser, hårde hvidevarer og alt muligt andet. Lendo er Nordens største inden for sammenligning af lån, og de formidler samlelån. 

Måden det fungerer på er, at du udfylder en låneberegner, og Lendo sender helt automatisk låneansøgninger ud til de banker, de samarbejder med. Inden for 24 timer vil du modtage lånetilbud, som du kan sammenligne. Lendo sidder klar til at hjælpe dig frem til det billigste samlelån.

Der ligger altså to besparelser i denne fremgangsmåde. Den ene besparelse ligger i at samle din eksisterende gæld til ét lån. Du sparer eventuelle gebyrer og honorarer, der ligger i de forskellige lån, når du samler dem til ét lån. Nogle er slet ikke klar over, hvor mange penge, de betaler i renter, og hvor mange de betaler ved siden af i form af gebyrer og honorarer. Den anden besparelse ligger i at vælge det billigste samlelån, og det er nemt via en sammenligningstjeneste som Lendo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.