Elegante vandglas fra italienske Luigi Bormioli

0

Står du og skal have nye vandglas? Og vil du gerne have nogle glas, der er lidt pænere at se på og i noget bedre kvalitet end dem, man kan købe i supermarkeder, eller forskellige store varehuse? Selv inden for de såkaldte kvalitetsmærker er der betydelig forskel i kvaliteten, derfor er det en god idé at sætte sig lidt ind i, hvad man skal kigge efter.

Så læs med her og bliv klogere på, hvad du skal vælge.

Hvorfor er vandglas fra Luigi Bormioli så holdbare?

Vandglas fra Luigi Bormioli er yderest flotte at se på og er lavet i et elegant og tidløst italiensk design. Der findes mange forskellige varianter af vandglas fra Luigi Bormioli, så der er nok at vælge imellem. Glassene har opnået stor popularitet, og det er ikke uden grund, når man ser hvor godt de tager sig ud.

Glassene er fremstillet af kystalinglas, der er fuldstændigt transparent, funklende og yderst holdbart. Det gør at de er 30% mere modstandsdygtige over for stød i forhold til andre glastyper, og de kan tåle at blive vasket i industrivaskemaskiner mere end 2000 gange uden at der kan ses forandringer i glasset

Glas med iltningsfunktion

Én af de gode ting ved Luigi Bormioli vandglas er at de også passer rigtig godt som vinglas.

De er nemlig designet med en indbygget iltningsfunktion i form af en indvendig spiral, der øger udviklingen af bobler, og ilter vinen på en effektiv måde, når man slynger vinen rundt i glasset. Derudover giver spiralen en flot optisk effekt til glasset, som er flot at se på.

Når vinen iltes reduceres syren, så vinens aroma og smag intesiveres og dermed giver en bedre smagsoplevelse.

Så er du på udkig efter et flot og elegant, kvalitets glas, der både tager sig godt ud som vandglas og til vin, så er Aero vandglas fra Luigi Bormioli, det du mangler.

Desuden holder glassene i mange år og kan bruges både til hverdag, men også ved festlige lejligheder pga. det luksuriøse design.

Leder du efter andre spændende ting til hjemmet, så bliv inspireret her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.