Din mini Guide Til De Bedste Og Billigste Musiktjenester

0

Den teknologiske udvikling er det blevet meget nemmere og mere tilgængeligt, at høre lige præcis den musik man gerne vil høre, når og hvor man vil høre den.

Udviklingen fra kasettebånd og CD afspillere, til mp3 afspillere, og til at vi i dag kan streame lige præcis den musik vi ønsker fra vores mobiltelefoner, uanset hvor vi befinder os.

Den teknologiske udvikling har dog samtidigt betydet at der er opstået et kæmpe marked, med mange forskellige udbydere. Det kan godt være uoverskueligt at finde rundt i de forskellige udbydere af musiktjenester, og hvilke fordele og ulempe de hver især kommer med.

Er man på udkig efter en musiktjeneste, så giver vi her et overblik over nogle af de bedste musiktjenester på markedet.

Få musiktjenester gratis

Mange udbydere af musiktjenester udbyder prøve versioner af deres musiktjenester. Her vil du ofte kunne få en måned og helt op til tre måneder gratis afbenyttelse af musiktjenesten. Når prøve perioden er ovre, skal du herefter købe adgang til tjenesten, for fortsat at kunne benytte den.

Andre udbydere af musiktjenester udbyder også regulere gratis versioner af deres musiktjenester. Disse vil som oftest være fyldt med reklamer man ikke kan skippe, ligesom at flere features, såsom at skifte sange kan mangle.

Bedste musiktjenester på markedet

Blandt nogle af de bedste og mest populære musiktjenester finder man Spotify og Tidal. Disse musiktjenester har nogle af de største samlinger af musiknumre, så du altid kan lytte til dine favorit kunstnere. Både Spotify og Tidal har over 60 mio. musiknumre.

Prismæssigt ligner de to meget hinanden, med et almindeligt abonnement til ca. 100,- kr. Både Spotify og Tidal kommer derudover med mulighed for skræddersyede abonnementer til familier og til studerende.

I familie abonnementerne er det muligt for op til 6 brugere at have adgang på samme tid. Familie abonnementer hos Spotify og Tidal koster omkring 150,- kr.

For studenter abonnementer gælder det, at man skal være studerende på en videregående uddannelse. Et studenter abonnement kommer med den fordel at være billigere end et almindeligt abonnement og koster omkring 50,- kr. hos både Spotify og Tidal.

Bedste lydkvalitet

Både Spotify og Tidal tilbyder nogle af markedets bedste lydkvaliteter. Spotify har en lydkvalitet på 320 kbit/s. Tidal derimod har både en lydkvalitet på 320 kbit/s i deres almindelige abonnementer, men har i tillæg dertil og såkaldte HiFi abonnementer, der tilbyder lydkvalitet helt op til 1411 kbit/s.

Disse Tidal HiFi abonnementer er selvfølgelig også det dyrere end et almindeligt abonnement. Du kan påregne op til den dobbelt pris på et Tidal abonnement, hvis du ønsker den forbedrede lydkvalitet.

Få mere råd og vejledninger om de bedste musiktjenester

Spotify og Tidal er langt fra de eneste gode musiktjenester på markedet, så du bør undersøge markedet grundigt inden du beslutter dig for hvilken musiktjeneste der passer bedst til dig.

Hos dinbesparelse finder du en oversigt over de bedste musiktjenester på markedet lige nu, samt en masse information og fordele og ulemper ved de enkelte musiktjenester. Så leder du efter en ny musiktjeneste, og vil du gerne have større indsigt på området inden du tager en endelig beslutning, så gå ind på dinbesparelse.dk og få al den information du har brug for.

Leave A Reply

Your email address will not be published.