Olsson Møbler – Forhandler i København m.m.

0

Om Olsson Møbler

Olsson Møbler er forhandler af High- end møbler. Siden 1889 da selskabet blev stiftet har Olsson Møbler forhandlet møbler.

Olsson Møbler forsyner altså dermed de danske hjem med alt inde for møbler, det lade sig være primært borde, stole, sofaer og lamper.
Det stilbevidste segment er det Olsson Møbler henvender sig til, dog tilbyder de en god finansierings- løsning, således at det er muligt for alle at få gavn og glæde af de lækre produkter de tilbyder.

Olsson Møbler har hovedsæde i København på Gothersgade med udstillingshuse både på Søtorvet med udsigt til søerne, samt et hus i Rudersdal – Birkerød med en 3 etagers bygning på Mølledamsvej 2.

Olsson Møbler forhandler også den famøse Y stol som er produceret af Hans J. Wegner.

Mere om Y- Stolen af Hans J. Wegner

En Dansk- designklassiker af Hans J. Wegner.

Næsten alle danskere har smagt på ordet Wegner. Det er en meget benyttet stol og de fleste har på et eller andet tidspunkt i deres liv siddet i den velformede stol. En af årsagerne til at stolen er så populær som den er er dens tidsløse design. Hos Olsson Møbler forhandler de stolen og blandt andre møbler er det muligt at få stolen hjem i dit hjem med deres lukrative finansiering.

Finansiering af lækre møbler

Hos Olsson Møbler tilbydes 3 forskellige finansierings- metoder.

  1. 10 måneders rentefri finansiering
  2. 20 måneders rentefri finansiering
  3. 30 måneders rentefri finansiering

Fælles for de 3 er at elle finansieringstilbuddene er rentefri. Det gør at du får en stabil løsning som du kan stole på og føle dig tryg i.
Du får svar inden for 24 timer når du laver en ansøgning, og ved dermed om du er kvalificeret il at modtage finansieringstilbuddet.
Send evt. en mail til mail@resurs.dk eller ring på telefon 39 13 16 80 og hør om det er muligt for dig at få finansiering på dit næste møbel hos Olsson Møbler.

Source Olsson Møbler Y Stole
Leave A Reply

Your email address will not be published.