Kender du Danmarks nye sundhedsportal?

Altomhelse.dk er en sundhedsportal, der har til hensigt at dele viden om helse, sundhed, helbred, velvære, ernæring, kost og fitness.

Sitet er fyldt med en masse brugbare og nyttige artikler, opskrifter, guides, tips og råd samt viden og information om ovenstående emner.

Hensigten med siden er at dele viden omkring disse emner, og inspirere dig til at leve et sundere og mere aktivt liv med større livsglæde i hverdagen.

Forskellige sundhedsrelaterede emner

Hvad enten du interesser dig for fitness, yoga, løb, sund mad, meditation og mindfulness, eller bare sundhed, helse og velvære generelt, vil det helt sikkert være noget af interesse for dig på altomhelse.dk.

Situationen med corona virus og dertil relaterede emner, er noget der også dækkes på sitet. Det kunne fx være i form af artikler om den korrekte brug af mundbind, og hvornår det er ok at bruge stofmundbind.

Eller det kunne handle om hvorvidt man kan blive testet for corona virus uden at man har nogen symptomer. Det kan vi her afsløre at det er muligt her i starten af september 2020, men det kan ændre sig igen fra den ene dag til den anden, så derfor er det emne, der følges tæt på altomhelse.dk

Eksempler på artikler

Det er vidt forskellige emner, der skrives om på altomhelse.dk. Men fælles for dem alle er at de handler om helse, sundhed og velvære på den ene, eller anden måde.

Her er et par af de mest læste artikler:

 • De 3 bedste maveøvelser
  Her får du tre super effektive maveøvelser, der vil give dig six pack mavemuskler på 2-3 måneder. Det kræver selvfølgelig at du udfører øvelserne korrekt og regelmæssigt omkring 3-4 gange om ugen.
 • 5 råd til bedre søvn
  Hvis du sover dårligt om natten, og måske vågner flere gange i løbet af natten, får du her fem gode og praktiske råd til at opnå en bedre søvn
 • Er kaffe sundt?
  Har du altid undret dig over om kaffe egentlig er sundt, eller usundt? Så kan du i denne artikel få svaret.
 • Hvad er periodisk faste?
  Har du hørt om intermittent fasting? Det er det samme som “periodisk faste”, og er en “diæt”, der har vundet stort indpas i Danmark over de seneste år. Det er en yderst effektiv slankekur, og menes desuden at have en masse gode bivirkninger på kroppen og helbredet. Såsom bedre immunforsvar, mere energi og mere oplagthed og generel friskhed.
 • Giver sødemidler kræft?
  Der er mange, der siger at man får kræft af at indtage sødemidler. Men passer det egentlig, eller er det bare endnu en sundhedsmyte?
  Læs denne artikel og bliv klogere på, hvordan det forholder sig med de mange forskellige former for sødemidler, der findes i danske fødevareprodukter. Som fx i light sodavand og light saftevand og diverse slik og energidrikke.

Definition på sundhed fra WHO

Ifølge wikipedia har WHO / verdenssundhedsorganisationen en definition på begrebet “sundhed”, som de kom med allerede i 1970’erne. Den lyder således: ”sundhed er ikke blot frihed for sygdom, men størst mulig fysisk, psykisk og socialt velbefindende”.

Dén definition lyder som en tilstand, som de fleste mennesker sandsynligvis meget gerne vil opnå, og hvis man opnåede den, ville det nok være det tætteste, man ville komme på at være komplet lykkelig. Og det er nok også dét, der er årsagen til at så mange gerne vil leve et liv, hvor sundhed, helse og velvære spiller en stor og afgørende rolle.

En sund sjæl i et sundt legeme

Sundhed, helse, velvære, helbred, ernæring, sund kost og fitness er alle meget populære emner, som massevis af danskere går utrolig meget op i.

Aldrig har der været så mange, der går til fitness, eller dyrker den ene eller anden form for sport eller idræt. Sundhed og helse bør alle mennesker gå op i , da det er med til at give større livsglæde i hverdagen.

Som den gamle romerske digter Juvenalis lyder: “orandum est, ut sit mens sana in corpore sano”, som betyder: “man skal bede til at få en sund sjæl i et sundt legeme”.

Comments