Brudekjoler er også til store piger!

Som det er sagen med næsten al slags mode gennem de seneste mange år, så er der et gennemgående tema, nemlig kvindernes fysik…

Når man bladrer igennem diverse inspirations kataloger, hjemmesider og mode-magasiner så tegner der sig et klart billede, nemlig at modellerne evig og altid er høje, slanke, overredgierede, overfiltrerede skønheder der langt fra ligner den gængse kvinder man møder ude ude på gaden.

Det er et skønhedsideal der i mange år har været med til at stigmatisere kvinder, og pålægge dem alt for urealistiske billeder af hvordan de skal se ud, når det bliver deres store dag.

Mange kvinder sultestrejker nærmest i dagene op til brylluppet, de drikker sig mætte i vand, og spiser Nupo barer til aftensmad for at kunne klemme sig ned i deres brudekjole, hvilket er en rigtig ærgerlig udvikling.

Skønhedsidealer er usunde…

Dette er enormt usundt for kvinderne. Dagene op til et bryllup er i forvejen virkelig stressfulde, der skal planlægges, koordineres og kommunikeres til venner, familie, personale og det kræver meget energi for kvinderne at skulle forholde sig til alt dette. Derfor er det enormt vigtigt at de spiser og sover på bedst vis, og dette gøres bestemt ikke på en diæt bestående af vand og proteinbarer.

Derfor er det et kærkomment at se, at flere bryllups butikker nu er begyndt at have et langt større fokus på plussize bryllupskjoler. Fordi alle brude er smukke brude, og du behøver ikke skulle efterligne de modeller man ser i bladene. Det er så vigtigt at den store dag kan nydes i godt selskab, og at syningerne ikke sprænger når først kagen serveres.

Der findes ikke noget smukkere end en brud der hviler i sig selv og sin krop, og dette gøres bedst i en brudekjole der der syet præcis efter dine mål, og ikke et idealmål fra topmodellerne i Paris. Derfor er det vigtigt at vi fortsat har fokus på at sprede budskabet om krops positivitet, fordi ingen skal føle sig forkerte i deres egen krop, og slet ikke til deres bryullup!