Tre trin til at finde din Odense psykolog

ANNONCE

Når du først har besluttet dig for, at du vil opsøge en psykolog, så må det oftest gerne gå lidt hurtigt. For så har du sikkert indstillet dig på at få den hjælp, som du ønsker. Nu er spørgsmålet bare, hvordan finder du den psykolog, som du vil i et forløb hos? For at du kan komme bedst muligt fra start, har du her tre forskellige trin, du kan følge. Det kan helt sikkert få dig godt i mål, så du kommer styrket fra en psykolog i Odense

Find en psykolog med erfaring i dine udfordringer

Hvis du har en god fornemmelse af, hvad du skal have hjælp til, så er det en fordel med en psykolog, som allerede har arbejdet med det før. Hvis der f.eks. er tale om angst, så vil en psykolog være endnu bedre rustet til at hjælpe dig, når vedkommende har arbejdet med det mange gange. Det kan i hvert fald betyde, at psykologen har de helt rette værktøjer at tage i brug. 

Find en psykolog du kan være tryg ved 

Vejen til ethvert godt psykologforløb starter ved, at du også føler dig tryg ved psykologen. Det kan selvfølgelig være svært at vurdere på forhånd. Men her er det en fordel, hvis du tager dig tiden til at læse på psykologens hjemmeside, skrive en mail eller endnu bedre give psykologen et kald. Over en telefonsamtale kan man oftest hurtigt fornemme, hvordan kemien er. 

Find en psykolog som skræddersyer dit forløb

Alle mennesker har forskellige liv, forskellige personligheder, udfordringer m.m. Derfor er det heller ikke sikker, at en bestemt tilgang i terapien vil fungerer på samme måde på alle personer. Derfor er det også meget relevant, om din psykolog kan skræddersy et forløb til lige præcis dig. Det vil sige, at psykologen kan lave en vurdering af, hvordan du bedst hjælpes i mål med lige præcis din udfordring.