Odense psykolog guider gennem udfordringer

0

ANNONCE

Det er helt naturligt, at udfordringer er en del af livet. Nogle udfordringer er større end andre, nogle får lov til at fylde mere end andre, og nogle udfordringer kan virke sværere selv at løse. I alle tilfælde og uanset hvor stor eller lille en udfordring, du måtte have, så kan en psykolog være lige den person, du leder efter. 

Få hjælp til at se flere muligheder i dit liv

En psykolog kan hjælpe dig med at se nye muligheder i den situation, du står i. Det gælder især også for psykolog, Katja Christensen. Katja er en relativt nyopstartet psykolog i Odense, hvor du i et forløb kan arbejde med at finde de ressourcer og muligheder, som er i netop dit liv. Udfordringer kan nemlig være med til at skygge for de valgmuligheder, som man ofte har – det kan bare kræve lidt hjælp at finde hen til dem.

Sådan hjælper din potentielle Odense psykolog dig 

Når du træder ind ad døren hos Katja, kan du forvente at komme i gode hænder. Terapien kommer selvfølgelig til at være tilpasset netop dig og det, du ønsker hjælp til. Det betyder nemlig meget for, om man føler sig hørt i terapien – altså at terapien også er skræddersyet til netop en selv, og at man kan mærke, at psykologen har erfaringen med at kunne gøre det.  

Mulighed for online terapi

Hvis du foretrækker at kunne få terapiforløbet online, så kan du også få det hos Katja. Det er langt fra alle psykologer, som gør sig i online terapi, derfor er det selvfølgelig også en fordel at Katja kan tilbyde det, hvis du foretrækker at være i dine egne omgivelser, når du skal have terapi. Mange oplever online terapi lige så naturligt og behageligt, som sad de foran psykologen – derfor kan det også være rart at vide, at det også er en mulighed for dig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.