UFC – de vigtigste og største historier

UFC bliver kun mere og mere populært, og man forstår hvorfor. Der er UFC events stort set hver evig eneste weekend, med stævner der varer i timevis og er fyldt med kampe der sørger for top underholdning.

Mainevents.dk er en side for dig der elsker mma, og i særdeleshed UFC. På siden kan du følge med i alle UFC events, hvor du under hvert enkelt event finder både optakter, samt de seneste nyheder.

Hver dag i hele ugen op til et UFC event bliver afviklet, vil vi bringe nye indslag der skal gøre dig helt klar til når det eventet bliver afviklet.

Ved at følge med på Mainevents kan du således blive klar til hvert enkelt UFC event med vores optakter, seneste nyt, indblik i de forskellige divisioner, portrætter af de største og vigtigste kæmpere, samt meget mere.

Som et dansk site har vi selvfølgelig lidt ekstra fokus på de danske kæmpere når de skal i kamp. Der figurer pt. 3 danske kæmpere i UFC, herunder Nicolas Dalby, Mark O. Madsen og Damir Hadzovic. Dertil kommer Mads Burnell, hvis manager for nyligt har været ude med en besked om at der ventede store UFC nyheder for ham lige om hjørnet.

Seneste dansker i aktion var Nicolas Dalby, der dog noget skuffende, og ikke mindst overraskende, tabte via submission til et forholdsvist ukendt navn i Jesse Ronson.

Mere held i sin kamp håber vi at Mark O. Madsen får, når han sandsynligvis også snart skal kæmpe i UFC igen. Det samme kan man sige om Damir Hadzovic, der også har brug for flere sejre, efter han har tabt sine seneste to opgør.

Ud over de danske kæmpere, vil vi også have ekstra fokus på de aller største dramaer og historier i UFC. Til efteråret møder Khabib Nurmagomedov Justin Gaethje i et brag af en mesterskabs kamp. Vi vil have ekstra fokus på dette opgør, præcis som vi vil have det med trilogien mellem Stipe Miocic og Daniel Cormier, som bliver afviklet nu her i august.

Det er i disse opgør at man finder de største momenter i UFC, så vær sikker på du følger med på Mainevents for ikke at gå glip af de største øjeblikke.

En interessant nyhed der deles i disse dage, når vi alligevel taler om de største historier i UFC, er historien om hvorvidt Conor Mcgregor er klar til at gøre comeback, efter han for blot et par måneder siden indstillede karrieren.

Til manges overraskelse kunne det godt ligne et comeback i bokseringen mod filipinske Manny Pacquiao. Det var et par kryptiske tweet fra McGregor der satte de spekulationer i gang, hvor McGregor skrev at han accepterede. Det gjorde han så igen, denne gang på filipinsk og så gik debatten ellers i gang.

Er du interesseret i at høre mere om den historie kan du læse meget mere om den på vores side Mainevents.dk, samt nyhederne og historierne om de forskellige UFC events.

Du kan ud over vores hjemmeside, også finde Mainevents på facebook, hvor vi selvfølgelig også leverer de største historier, og vigtigste nyheder inden for UFC.